Älvsala/Bullandö, Värmdö

Renmossevägen 13

Såld
  • 4 rum
  • 71 kvm
  • Fritidshus

Bara att flytta in. Vinterbonat fritidshus i högt läge på vacker och privat naturtomt.

Här är det gott att leva. Välkommen hem till detta fina vinterbonade fritidshus i högt läge på vacker och privat naturtomt.

Här är det gott att leva. Välkommen hem till detta fina vinterbonade fritidshus i högt läge på vacker och privat naturtomt. Här är det bara att flytta in och njuta! Huset är ljust, välskött och mycket välplanerat, snyggt kök och tre bra sovrum, dusch och toa. Löpande renoverat under de senaste åren, läs mer om det längre fram. Tomten är förtrollande med utblick mot hällar och tallskog men även plats för odling och studsmatta om så önskas. Vackra trädäck närmast huset som är formsågade mot berghällen och med ett nyservat spa-bad fint och praktiskt infogat i däcket. Här står också en snyggt placerad sexkantig bastu som eldas med ved.
Invid den vackra järngrillen som står som en skulptur mitt på gården finns en stensatt plats för matbordet.
För övernattande gäster eller tonåringar finns en isolerad gäststuga med indragen el med plats för två sängar. På framsidan har man en rejäl altan med morgonsol, med utgång från vardagsrummet. Ett rymligt förråd för flytvästar, segel och cyklar är praktiskt beläget vid den prydliga och välkomnande uppfarten med plats för två bilar.
Fastigheten har rätt till båtplats vid samfällighetens bryggor i Älvsalaviken. Här finns den egna badplatsen som är en av många i området.
Vill man slippa matlagningen kvistar man ner till utmärkta Bullandö krog som har öppet sommarhalvåret samt vissa helger under vintern. Här finns också en liten, men för storleken välsorterad, livsmedelsbutik samt Bullandö glassfabrik till både barn och vuxnas glädje.
Ny detaljplan är under granskning vilket medför större byggrätt i närtid. Utbyggnad av vatten och avlopp pågår parallellt och beräknas klart inom några år. Anslutningsavgift tillkommer obligatoriskt. Läs mer i bifogad planbeskrivning eller på varmdo.se Utdrag: "Största tillåtna byggnadsarea (BYA) för huvudbyggnad är 180 kvm per fastighet. Största tillåtna bruttoarea (BTA) för huvudbyggnad är 240 kvm per fastighet. Komplementbyggnader tillåts med högsta sammanlagda BTA på 60 kvm per fastighet. Högsta tillåtna nockhöjd för huvudbyggnad är 8,0 m. Högsta tillåtna byggnadshöjd för komplementbyggnader är 4,0 m."

Mer om mäklarna