Öjaren, Valbo

VALBO-BÄCK 32:7

Såld
  • 4 rum
  • 80 kvm
  • Fritidshus

Med strandtomt vid Öjaren!

Med strandtomt åt både syd och nordväst vid Öjaren finner du detta ståtliga fritidshus att nyttja sommar som vinter. Här kommer du bort från vardagens sus och kan njuta av vacker natur i form av skog och vatten såväl som dess tillhörande djurliv.
Stugan har med åren renoverats och byggts ut vilket i dag ger den fräscha och stora sociala utrymmen på entréplan. Här finner du vardagsrum, sällskapsrum/matrum med stora fönsterpartier och rymlig terass med plats för loungegruppen, solstolen och matgruppen, för att inte glömma grillen.
Köket med dess ekluckor och goda arbetsytor är välutrustat, inte minst för dess kyl och frys i fullhöjd. Vid stugans innerhall finner du också toalettutrymme med mulltoa.
På övervåningen finns två sovrum med stora fönsterpartier varav det ena vetter söderut med vy över Öjarens vattenspegel.
Duscha gör du här utomhus nedanför terassen, kanske efter ett skönt kvällsdopp i solnedgången.
Med luft-luft-värmepump håller du stugan sval under varma sommardagar såväl som håller skön grundvärme under vintrarna inför dina besök. Både täljtenskamin och gjutjärnskamin finns sedan att värma upp utrymmena ordentligt med eller att kunna njuta vid även vid de ruggigaste av sommardagar.

Till denna magiska plats tar du dig med en skön båttur eller med en avkopplande promenad genom skogen på stigar och spångar.

Försäljningsfilm för fastigheten:
https://youtu.be/jAZBpdxDyeA

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna