Edebyhamn - Väddö, Väddö

Edebyhamnsvägen 36

Såld
  • 3 rum
  • 38 + 30 kvm
  • Fritidshus

Trivsamt område på Väddö med båtplats

Fastighet på östra Väddö i ett havsnära läge med endast 300 meter ner till fina klippor, samfällighetens skyddade båthamn och ett litet strandbad.
Till huset hör en båtplats

Ett smultronställe på Väddö med kort promenad till havet.
Edeby Hamn ligger på östra Väddö i ett havsnära läge med endast 300 meter ner till fina klippor, samfällighetens skyddade båthamn och ett litet strandbad.
Till huset hör en båtplats.
Väl omhändertaget hus på ca 40 kvm med två separata gäststugor. Här erbjuds gedigna trägolv, braskamin och väl fungerande kök!
Endast 15 minuter med bil till Älmsta där all den nödvändiga servicen finns med välsorterad Ica, butiker, restauranger, apotek, bensin mm.

Huvudhuset fördelar sig på vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett rymligt sovrum och duschrum med förbränningstoalett, samt ett tvättrum med tvättmaskin.
I vardagsrummet finns en värmande Conturakamin installerad 2021, gediget trägolv, vitlaserat trätak som är öppet till nock. Detta ger storstugan ett härligt ljus och rymd. Härifrån finns utgång till trädäckad altan i sydväst där en del är under tak.
Köket har gott om skåpsförvaring och arbetsyta, fönster vid diskbänken. Plats för matbord vid fönstret.
Mindre soffa eller fåtöljer går att placera vid braskaminen.

Tomten är av blandad karaktär med gräsytor, natur, planteringar och berg i dagen. På gräsmattan är det möjligt att spela spel och leka samt att det finns plats för ytterligare byggnad eller kanske en studsmatta.
Mot söder gränsar tomten mot trevlig vandringsbar skog.
Från tomten är det snabbt och enkelt att komma ut i den vackra roslagsnaturen med ett smörgåsbord av allehanda bär och svampar. Har du båt når du en underbar skärgård med kort resa ut till Ålands hav.

Huset säljs med inventarier, vilket innebär att det mesta kommer vara kvar i huset vid övertagandet. Perfekt att kunna nyttja huset direkt!
Byggnaden är besiktigad och protokollet ligger under dokument.

I omgivningarna stöter du på härlig roslagsnatur att ströva runt i och ca 500 m bort går Roslagsleden förbi. Med det menas att du kan gå till Grisslehamn.
Även rikt fågelliv och en härlig havslinje. Här kan du verkligen njuta av lugnet och naturen!
Cykel- och gångavstånd till unika oaser med stränder och skärgårdsmiljö.
Avståndet till Älmsta är ca 6 km, där finns en mycket bra matbutik, vårdcentral, apotek, restauranger, gym, bibliotek och bank. Om sommaren blommar orten upp med mycket turister och olika aktiviteter. Vårt vackra Grisslehamn nås på ca 15 km och därifrån går passagerarfärjor till Eckerö på Åland med två turer varje dag.
Till Norrtälje ca 35 km där all tänkbar service och småstadskänsla finns. Till Stockholm knappt 10 mil.

Varmt välkommen på visning !

Mer om mäklarna