Sälens by, Transtrand

Bergavägen 13

  • 166 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 5 600 000 kr

Unik nyare byggd villa i Vasaloppets hemby, Berga!

Första söndagen i mars riktas blickarna mot denna lilla by belägen 6 km söder om Sälen - vi pratar såklart om Berga där startskottet för berömda Vasaloppet avfyrats i decennier!

I denna historiska by finns nu en unik chans att förvärva ett fantastiskt 2-våningshus med garage nybyggt 2021. Här kan du gå till starten för att känna den magiska och förväntansfulla stämningen som infinner sig den välkända söndagsmorgonen i årets tredje månad. Ska du inte ställa dig i startledet för att skida till Mora kan du när klockan slagit 8.00 och starten har gått bara promenera de 650 metrarna tillbaka hem igen för att avnjuta den där speciella Vasalopps-frukosten framför brasan och tv:n.

På Bergavägen 13 har man låtit fokusera på umgängesytor samt gott om rum och sängplatser. 6 rum, som idag används som sovrum i olika storlekar ger plats för hela familjen!

Entréplanet har en stor och rejäl hall, direkt vid entrén finns en separat WC som blir husets lilla gästtoalett. Vidare kliver du in i köket och storstugan. Köket från Kvick med sin öppna planlösning gör att alla kan involveras i matlagningen, trevligt och socialt! Köksön är ordentligt tilltagen med förvaring, vinkyl och flera sittplatser för hungriga skidåkare. Allrummet med sin mäktiga takhöjd och gråtonade träpanel bryter av på ett snyggt och modernt sätt från köksdelen. Från köket finns groventrén som också används som tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Det helkaklade badrummet på entréplanet har bastu och för att slippa springa genom huset när det är dags att rulla sig i snön finns såklart en altandörr ut i det fria härifrån.

En trappa upp finns sovrummen, badrum med dubbelhandfat och ytterligare allrum. Sovrum 1 & 2 har i dagsläget dubbelsängar och används som master bedrooms. Rum 3 & 6 har plats för enkelsängar och de andra två rummen, 4 & 5 har smarta platsbyggda sängar varav den ena sängen är byggd på golvet och den andra sängen är byggd upp mot taket angränsande mot varandra.

Utanför ger den kringbyggda altanen som löper längs huset dig möjlighet att följa solens gång under hela dagen från morgon till kväll, dessutom ser du Lindvallens skidpister i väst som är ytterligare ett ''Sälentecken''. Tomten om 1659 m² erbjuder idag också garage och på gården har det förberetts med VA för ett framtida attefallshus om så skulle önskas.

Under fliken "OM OMRÅDET" finns mer att läsa om Berga och Sälen.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Sälens by, Transtrand

Bergavägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.