Hemfjällstangen, Transtrand

Mossvägen 2

Besiktigad
  • 4 rum
  • 56 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 2 950 000 kr

Stuga på trivsamma Hemfjällstangen med vedeldad bastu & skotergarage!

Välkommen till Mossvägen 2 på snösäkra och lugna Hemfjällstangen - ett fjällnära paradis

Stugan är smakfullt renoverad med bland annat genomgående laserad träpanel i en behaglig grå ton. Här finns tre sovrum möblerade så att det idag ger totalt 6+1 bäddar och samtliga har öppna garderobsmöjligheter för avhängning, förvaring etc. Två av sovrummen och badrummet med toppmatad tvättmaskin nås via hallen. Längre in i huset finns storstuga med braskamin och halvöppen planlösning till kök. Trots kvadratmeterna ryms här ett stort matbord med plats för många gäster och både från matplats samt soffan ser du braskaminen med dekorativ sten beklädnad. Köket renoverat 2015 har diskmaskin och härifrån kommer du ut till balkongen i söderläge som också har en genomtänkt trapp ner till tomten och den vedeldade bastun.

Tomten är på 1 641kvm och på gården finns förutom den fristående bastu- & vallabodsbyggnaden ett praktiskt skotergarage för minst 2-3 skotrar samt pulka. I stugans källarplan ryms förråd och vedbod bakom två separata dörrar.

Med skoter tar du dig ut från stugan till närmsta anvisad skoterled och därefter har du hela Sälens utbud av leder att utforska. Är du intresserad av längdskidåkningen så hittar du enligt många en av de finaste längdskidsturerna här. Med bara en kort promenad på 5-10 minuter är du vid spårens början och inom 30 minuter kan du vara uppe på Hemfjället och ta dig vidare ut på fjället och exempelvis de populära våffelstugorna. Lika så vad gäller skoterlederna. Detta området är ett paradis för den aktiva! Från Hemfjällstangen tar det cirka 20 minuter med bil till Lindvallen som erbjuder stort skidområde, butiker, äventyrsbad, livsmedelsbutik, restauranger, nattliv och mycket mer.

Under barmarksperioden är möjligheten till vandring och cykling oändlig. Äventyret väntar helt enkelt precis utanför dörren!

Missa inte den förinspelade videovisningen med Ronja!

Tillträde enligt överenskommelse.
Ligger inte på bindande uthyrningsavtal.
För mer information och bokad visning, kontakta SkandiaMäklarna Sälen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Hemfjällstangen, Transtrand

Mossvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.