Kök med öppen planlösning till matplats- och vardagsrumsdel

Strömmen, Torestorp, Torestorp

Svedjekullavägen 8

Såld
  • 4 rum
  • 70 kvm
  • Villa

Renoverat med möjlighet till åretruntboende i naturfint område!

Fritidshus med möjlighet till åretruntboende och perfekt läge i Strömmen, strax utanför Torestorp. Här finner ni ett fritidshus som till stora delar renoverats och erbjuder en modern och fin standard.

Bostaden erbjuder en ljus välkomnande hall med plats för avhängning, renoverat kök med fin öppenhet till matplats- och vardagsrumsdel i vinkel. Här erbjuds en trivsam yta och umgås i, med den värmande kaminen placerad i hjärtat utav rummet. Köket är utrustat med hällspis, köksfläkt, diskmaskin samt side-by- side kyl och frys med ismaskin. Samtliga vitvaror är insatta 2021. Fina fönsterpartier i kök, vid matplats och i vardagsrumdel samt utgång till en inglasad veranda med skjutdörrar ut till härlig terrass. Här finns 3 st sovrum samt ett renoverat och ljust badrum med dusch.

På tomten finner ni en gäststuga om ca 10 kvm med indraget vatten, ett växthus från Willab Garden i glas, som är en härlig oas med plats för utegrupp och växter för den odlingsintresserade, 2 nybyggda förråd med el indraget.

I närområdet finns fina sjöar, vacker natur och även naturreservatet Sju Strömmar att uppleva eller varför inte avnjuta en god lunch på Två Skyttlar.

Varmt välkomna att anmäla er till visning/ Med Vänliga Hälsningar Frida Celind, SkandiaMäklarna

Mer om mäklarna