Barnvik, Stavsnäs

Barnviksslingan 35

Såld
  • 2 rum
  • 40 kvm
  • Fritidshus

Två hus på en underbar naturtomt bland skogar och sjöar på Barnviksslingan

Välkommen till ett riktigt sommarställe! Här finns glittrande badsjö alldeles nära, promenadavstånd till egen båtbrygga i saltsjön, svamp och bärrika omgivningar i lugna och vackra skogar. Den egna tomten är öppen och ljus och består av berg och natur.

Välkommen till ett riktigt sommarställe! Här finns glittrande badsjö alldeles nära, promenadavstånd till egen båtbrygga i saltsjön, svamp och bärrika omgivningar i lugna och vackra skogar. Den egna tomten är öppen och ljus och består av berg och natur. En liten gräsmatta finns invid huset som man sköter med handjagare. Trädäck med sol hela dagen för sköna långa kaffestunder eller tupplur i solstolen.
Huset har trevligt kök och storstuga med bäddsoffa, ett sovrum med garderober och en mysig glasveranda för de regniga dagarna. Balkongen mot vägen byggdes på 90talet in till ett toalettrum med separett och duschkabin. Allt man behöver!
På tomten finns också ett komplementhus på 28 kvm som är isolerat i golvet, oinrett och är öppet till taknock. Fullt av möjligheter här.
En liten bod finns också.
På Barnviksslingan finns både permanentboende och sommargäster och stämningen i grannskapet är verkligen trevlig. Boende här har egen brygga i saltsjön med rätt till båtplats, fiskerätt i samfällt fiskevatten, och badplats i Barnsvikssjön. Man går eller cyklar lätt genom skogen via Hovnorsvägen. Här hittar man också busshållplatsen om man inte går till Stavsnäs.
Läs mer på föreningens hemsida: barnviksslingan.se
Barnviksslingan ligger mitt på Fågelbrolandet bland sjöar och skogar. Här kan man bara insjöbad i Barnvikssjön eller välja någon av baden i saltsjön åt Stavsnäshållet. Affärer och resturanger i Stavsnäs och Stavsnäs vinterhamn. Här går också båtarna längre ut i skärgården.

Mer om mäklarna