S:t Anna Skärgård, Söderköping

Risö Utsikten & Bergåsen

REDO™
  • 5 rum
  • 70 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 4 995 000 kr

Idylliskt boende i St: Annas Skärgård - Risö

Välkommen till denna magnifika ö-dröm belägen på Risö, endast fem minuter med båt från fastlandet i S:t Annas skärgård. Här lägger du till med båten vid den privata bryggan som tillhör de båda fastigheterna och som delas med grannfastigheten. Beläget på en udde med borrad brunn och avlopp för vattentoalett finns här en härlig naturtomt om totalt 1490 kvm med bergknallar och milsvid utsikt över havet och den östgötska skärgården.

På respektive tomt finns hus med
öppen planlösning med storstuga, separata sovrum och duschrum med egna varmvattenberedare. Huset Bergåsen har två sovrum med plats för enkelsäng eller våningssäng och huset Utsikten har ett sovrum av större storlek med plats för fyra personer. En stor altan finns i anslutning till huset Utsikten där man kan duka upp långbord och avnjuta härliga måltider tillsammans!

Båtplats finns att överta (köpes separat) vid Vrångö Hamn. Om ni är intresserade av att köpa båt så är båten som syns på bild till salu (köpes separat). Vinterförvaring av båt med möjlighet till bland annat motorservice och rengöring finns i närheten om så önskas.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

S:t Anna Skärgård, Söderköping

Risö Utsikten & Bergåsen

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.