Storsjön, Sandviken

Årsundavägen 402

  • 3 rum
  • 92 + 37 kvm
  • Fritidshus
Utgångspris 5 450 000 kr

Boende vid Storsjöns strandlinje!

Vid Storsjöns strandlinje hittar du detta vinterbonade fritidshus med panoramavy över sjön året runt! Här ges du chansen att förvärva ett bekvämt, ekonomiskt och komfortabelt permanentboende såväl som det perfekta fritidshuset.

Här kan du börja dagen med ett uppfriskande dopp i sjön, direkt från din egen badstegen eller trappa. Efteråt kan du njuta av morgonkaffet på bryggan med fötterna dinglandes i vattnet, eller kanske hellre i det underbara uterummet. Med sitt västerläge ges du här en underbar plats att också kunna njuta av färgsprakande solnedgångar över sjön. Med skjutdörrar från det stora sällskapsrummet och uterummet ges en sömlös övergång mellan inne och ute, vilket ger en harmonisk och fridfull atmosfär med den ständigt närvarande vattenspegeln.

Stugans öppna planlösning ger utrymme för minnesvärda sammankomster med nära och kära. För tillfällen där du har långresande gäster finns vinterbonat gästhus i nära anslutning till huset och dess rymliga badrum från 2015. Extra toalett finns i anslutning till bostadens entré. Köket från 2016 bjuder på exklusiva material som marmorerat kakel och stilren granitskiva samt en induktionshäll med flexibla zoner.

På tomten finns en separat relaxbyggnad med extra dusch, sällskapsutrymme samt vedeldad bastu och ett mindre uterum med fortsatt enastående vy över sjön.
Du ges även flera förrådsutrymmen såväl som lättskött gräsyta och växthus för den odlingsintresserade.

Under vinterhalvåret finns fina banor att ta sig runt på över isen till fots eller med långfärdsskridskor och när du åter landar i huset finns braskamin att värma upp sig intill.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Storsjön, Sandviken

Årsundavägen 402

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.