Lillsjön, Högbo, Sandviken

Högbovägen 333

Såld
  • 4 rum
  • 75 kvm
  • Fritidshus

Strandtomt vid Lillsjön i västerläge - Flertalet byggnader och vatten tillhör fastigheten!

Välkommen till ditt framtida paradis vid vattnet! Denna enastående fastighet erbjuder inte bara ett hem utan även en livsstil. Belägen strax norr om Högbo vid Lillsjön, omringad av stillheten från naturen och bruset från vattnet, är detta en plats där drömmar blir verklighet. Samt enkel tillgänglighet med endast en sväng av från riksväg 272!

På denna generösa fastighet finner du flera byggnader, var och en med sin egen charm. Här kan du njuta av din alldeles egna strandtomt, komplett med en privat brygga som sträcker sig ut i vattnet. Vad som gör denna fastighet unik är att du inte bara äger den fasta marken och husen, utan även det vatten som sträcker sig ända ut framför huvudbyggnaden (se tomtkarta). Huvudbyggnaden är ett vackert historiskt hem från tidigt 1900-tal, om ca 75 kvm fördelat på två plan. Den har ett mysigt vardagsrum med en öppen eldstad som inbjuder till varma kvällar framför brasan. Uterummet är perfekt för avkoppling och bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet. Här finns även ett kök, en separat toalett och en övervåning med tre sovrum och gott om plats för flera sovplatser. För gäster finns en charmig gäststuga på cirka 30 kvm som är vinterisolerad och har sitt eget kök och en privat uteplats. Dessutom finns det två ytterligare gästhus med gott om sovplatser för besökande vänner och familj. En mindre garage/bod kompletterar denna fantastiska egendom. Fastigheten har kommunalt vatten anslutet (ej isolerat så det används som sommarvatten). Avloppet sköts genom en sluten tank, men planer finns på att ansluta till det kommunalt avlopp ca 2027, enligt information från säljaren.

Obs. egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma.

Området runt fastigheten är som taget ur en dröm. Här kan du utforska naturens underverk, vandra längs sjökanten eller ge dig ut på äventyr med båten direkt från din egen brygga. Högbo och Lillsjön erbjuder en fridfull atmosfär och är perfekt för dem som söker avskildhet och ro. Samtidigt är du bara en kort bilresa från bekvämligheter som shopping, restauranger och nöjesliv!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna