Transtrand, Sälen

Mjölkbuvägen 8

Såld
  • 3 rum
  • 108 kvm
  • Fritidshus

Extremt praktfullt hus i superläge på Lindvallen!

Utifrån kan det misstas för vilket hus som helst, men sekunden du kliver in genom dörren förstår du att detta hus inte är ett i mängden. Bakom de vackraste inventarierna och dekorationerna finns här ett lika fint och välskött trähus med besiktningsprotokoll utan vidare anmärkningar och med en charm utöver det vanliga.

Här har historia skapats med varsam hand under decennier ända sedan 1938. Det äldre men charmiga och gedigna avlöser varandra ju längre in i huset du tar dig och master bedroom med kakelugn är magiskt. Stort, ljust och extravagant till känslan. Här är inte tanken många kommersiella bäddar, utan utrymmena har fokuserats till sociala delar där varje rum är generöst tilltaget till storlek. Sex fasta bäddar finns totalt men såklart med potentialen till fler om så önskar. Rummet innan sovrummet är idag ett finrum med loungehörna, bokhyllor och en mindre biblioteksdel. Härifrån kommer man också till badrummet med kakel, klinkers med golvvärme och en inbjudande bastu.

Köket har alla bekvämligheter du kan önska, två förråd/skafferier finns även intill detta. I första storstugan med öppen braskamin finns matplatsen och två fasta, platsbyggda våningssängar som fyller en funktion likväl som att de är en vacker utsmyckning i rummet. Förråd och utrymmen för förvaring finns, framförallt i en oinredd vind med ytterligare stor potential för den önskar fler rum mot vad som finns idag.

Fastigheten ligger bara några hundra meter från självaste Sälfjällstorget och pisterna som finns kring torget och Sälenstugan. Härifrån tar du dig till hela Lindvallen utbud av pister likväl som du också bor nära både längdskidspår och skoterled.

MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Fysisk visning sker endast på förfrågan till ansvarig mäklare Ronja Renheim.

Mer om mäklarna