Tandådalen-Hundfjället, Sälen

Jens Brittas väg 15

Såld
  • 4 rum
  • 76 kvm
  • Fritidshus

Charmig fjällstuga med modern interiör och nyrenoverat gästhus!

Välkommen till detta klassiska fritidshus där traditionellt fjällhantverk möter modern elegans. Beläget i det eftertraktade området Tandådalen-Hundfjället, bjuder denna fastighet in till en härlig fjällupplevelse!

Huset har varit i samma familjs ägor sedan byggnationen 1976 och Jens Brittas väg 15 är för dig som söker ett fritidsboende där familj & vänner kan samlas och njuta av gemenskapen samtidigt som det finns bekväma sovmöjligheter i separata hus. Alla hus på gården är tillverkade i fulltimmer.

Huvudbyggnaden som andas genuin fjällstugekänsla har renoverats omsorgsfullt. Den öppna planlösningen skapar en naturlig samlingspunkt mellan kök, matplats och vardagsrum, perfekt vid större middagar eller mysiga filmkvällar. Vardagsrummet har en gediget murad spis med insats som ger värme till hela huset. De två sovrummen på entréplanet rymmer idag fem bäddar i inbyggda enkel- och våningssängar. För de som önskar en ändrad layout finns möjligheten att skapa ett master bedroom. Ytterligare sovutrymme har skapats på vinden som är komplett med en dubbelsäng samt moderna bekvämligheter som tv. Öppningsbart vindsfönster ger en fantastisk panoramautsikt över skidbackarna i Hundfjället och Tandådalen.

Från den takade farstukvisten fastnar blicken direkt på fjället och de upplysta alpina pisterna i söder. Husets långsida badar i sol från vår till höst och utgör den ultimata platsen för solstolar, utomhusafterski och grillning. Längs stigar och gångar av trädäck på tomten kommer du inte bara till det vackert renoverade gästhuset, utan också till inte mindre än 3 olika sorters förråd. Ett varmbonat, ett kallbonat och en vedbod. Gästhuset erbjuder bekvämligheter som ett nyrenoverat badrum i elegant stil, pentry och fyra sovplatser.

Högst upp på tomten har man låtit fantasin flöda för att kunna erbjuda en oas med spabad, fjällutsikt och fullständig avskildhet. Sommar som vinter är denna plats fridfull och populär bland stora & små!

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan idag för kommande visningar och mer information!
Huset har aldrig varit uthyrt. Tillträde enligt överenskommelse.

Mer om mäklarna