Stöten, Sälen

Snövägen 8

  • 4 rum
  • 65 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 2 750 000 kr

Stuga i Stöten - välkommen till Snövägen!

På Snövägen 8 i Stöten har man njutit av skidåkning och anläggningens utveckling sedan mitten av 80-talet. Huset är byggt 1985 av vår lokala husleverantör Larsson Hus som fortfarande verkar på orten.

Här finns nu möjligheten att förvärva en stuga som har både charm och potential med möjlighet att bevara den klassiska, varma furukänslan eller sätta sin personliga prägel och stil. Stugan på 65m² har tre sovrum med totalt 6 bäddar, ett badrum med dusch och bastu, kök och allrum i halvöppen planlösning där braskaminen blir den centrala punkten i allrummet. Från allrummet kommer man ut till den takade altanen som ligger i söder-läge, perfekt för afterski i vårsolen! Varmbonat förråd finns vid sidan om entrén med plats för förvaring och skidor.

Från Snövägen tar Kronliften dig till Stötens resterande utbud av fantastisk skidåkning, restauranger, där närmsta restaurang Bulldog Lodge ligger i precis anslutning till Kronliften. Stötentorget erbjuder fler restauranger, butiker, nöjen och övrig service.
Som den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen med den högsta fallhöjden och Sälens längsta skidbacke på 3 km finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns flera kilometer längdspår varav 3 kilometer är elljusspår. I dalspåren kan du välja mellan skate och klassisk stil. Spåren här är hela sex meter breda och en av fyra spårcentraler utgår från självaste Kronoparken. Vill du utforska mer av fjället, naturen och Stöten tar du liften till toppen och spänner på dig turskidorna och låter äventyret börja...

Stöten erbjuder oändlig natur även under barmarksperioden. Möjligheterna för vandring och cykling är stor.
Görälven med fint fiske finns cirka 1 kilometer från Kronoparken, fler fiskevatten erbjuds i Sälen med omnejd.

Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information och visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stöten, Sälen

Snövägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.