Stöten, Sälen

Granfjällsporten 17

Såld
  • 6 rum
  • 113 kvm
  • Fritidshus

1 1/2-planshus i magnifikt läge och med ett generöst antal bäddar!

- Granfjällsporten, ett av Stötens paradis som är den perfekta mixen av avskildhet och centralt! Här är du högt belägen men ändå med närhet till allt. Utsikten mot pisterna är magnifik och ett steg ut på altanen ger känslan av att du nästan kan känna på panoramavyn i fjällhorisonten -

Granfjällsporten 17 är för dig som söker ett större men lättskött fritidshus där kriterierna av funktionalitet & plats för umgänge är hårda och där utsikt står högt på listan. Här erbjuds 130kvm uppvärmd yta fördelade på 2-plan samt en lättskött tomt med både skidförråd och ett större vidbyggt förråd/garage. Som om det inte vore nog finns även en carport.

Med 350m till liften från huset och ytterligare cirka 700m till Stötens huvudtorg ligger du med gångavstånd till hela anläggningens utbud och till de större torgen tar du dig både med lift och skidväg. Längdskidåkning, skoteråkning och även restaurangbesök kan numera göras nästan på grannområdet sedan Bulldog Lodge Restaurang öppnade mitt i pisten vid Kronliften. Här erbjuds både mat och afterski.

I fyra enskilda sovrum + en allrums/sovdel fördelas 12 bäddar (ej våningssängar) och på båda planen finns badrum med dusch samt separata TV-hörnor. Storstugan har öppet upp till nock och ljusinsläppet är mycket gott då denna sida badar i sol tackvare sydväst-läget som både storstugan och altanen har.

Med Ronja kan du se på husvisningar hemifrån soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Huset har varit sparsamt uthyrt när ägarna själva inte varit på plats. Ligger på bindande uthyrningsavtal med Mountain Lodge Stöten.
Huset säljes fullt möblerad med inventarier och köksgeråd. Allt ingår förutom personliga tillhörigheter och dekorationer.
Möjlighet till omgående tillträde.

För information och bokad visning, kontakta ansvarig mäklare!

Mer om mäklarna