Stöten, Sälen, Sälen

Polarstigen 5

Såld
  • 5 rum
  • 150 kvm
  • Fritidshus

Välkommen in i värmen på Polarstigen 5 i Stöten!

Välkomna till fantastiska Polarstigen 5.

Här har inget lämnats åt slumpen! Noggrant utvalda material med fokus på en fjällstuga med stil och kvalitet.
Stora fönsterpartier med utsikt mot Stötens belysta skidbackar tillsammans med dubbel takhöjd, stora sällskapsytor samt ett modernt centrerat kök ger ett perfekt utrymme för umgänge med släkt och vänner.
På entréplan har man en väl tilltagen hall, tre rymliga sovrum, två stycken badrum varav det ena med bastu. Tvättstuga/teknikrum och alla våtutrymmen såklart med kakel och klinker. Genomgående träpanel och massiva trägolv med svarta detaljer uppfyller önskemålen på hur en fritidsstuga idag skall se ut. På ovanvåningen har men en mindre sällskapsyta, en sovplats med dubbelsäng samt två mindre utrymmen där sängplats är möjlig. Även här finns en toalett med kakel och klinker.

Stor altan i sydväst-läge med utgång från vardagsrummet.
Billaddare har nyligen installerats.

Med högsta fallhöjden i Sälen och med 50 skidbackar för alla nivåer vågar vi nog säga att du har Sälens bästa skidåkning precis vid stugknuten. Vill du åka längdskidor finns 45 kilometer skidspår för både klassisk åkning och skate. Stöten som anläggning erbjuder restauranger, barer, caféer, bowling och butiker. Precis ovanför Polarstigen 5 ligger Stötens senaste tillskott av restauranger, Bulldog Lodge.

För visning och mer information kontakta Oskar som är ansvarig mäklare.

Mer om mäklarna