Sälfjällstangen, Sälen

Tangvägen 41

REDO™
  • 9 rum
  • 240 + 60 kvm
  • Fritidshus
Pris 11 900 000 kr

Majestätiskt hus högst upp på Sälfjällstangen

Med häpnadsväckande utsikt mot Högfjällshotellet & fjälltopparna i väst ligger detta hus i guldläge på vad många anser ett toppområde i Sälen. 7 sovrum, stort förråd/garage och generösa umgängesytor är bara några saker som erbjuds och möjligheten att sätta sin egen prägel är stor. Liknande fjällnära läge har sällan skådats på marknaden och de knappa 900 meterna (fågelvägen) till Lindvallens toppstuga beskriver närheten till både anläggningen och hur högt beläget detta huset faktiskt är på området. Sälfjällstangen är enligt många det perfekta området för dig som uppskattar utsikt och naturnära samtidigt som du inte önskar tumma på närheten till varken alpin skidåkning, längdåkning eller skoteråkning.

Invändigt är synliga takbjälkar och braskaminens placering i storstugan pricken över i:et för den rustika men mysiga känslan. Många sittplatser kan erbjudas i olika utformningar på mellanplanet som blir den våningen där familj och vänner samlas. Från fönsterna skymtar Högfjällshotellet mellan träden och vintertid när pister och stugorna lyses upp i väst är denna utsikt bedårande. Fjällen sträcker sig längs hela horisonten och oavsett i vilken riktning du tittar ut mot får du ett kvitto på vilket unikt läge detta huset har.

Högst upp i huset erbjuds två sovrum och ett eget allrum med balkong, exklusivt för detta planet. Huset byggt 2006 har idag totalt 7 sovrum, 2 allrum, 2 badrum, bastu och möjlighet till tvättstuga/teknikrum i eget rum. Sovrummen är fördelade mellan de tre planen och här kan en ny ägare spinna vidare för eget smak och tycke.

Parkeringsmöjligheter på tomten intill huset. Garage/skoterförråd om ca 23kvm finns i suterräng.

Varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna Sälen för Förhandsvisning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sälfjällstangen, Sälen

Tangvägen 41

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.