Sälfjällstangen, Sälen

Lidvägen 11

  • 9 rum
  • 201 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 8 500 000 kr

Renoverad timmerstuga med stor gäststuga och fristående bastu på gården!

Välkommen till Lidvägen 11 på Sälfjällstangen - en nyrenoverad timmerstuga med stor gäststuga och fristående bastu på gården med en gemensam boyta om hela 201 kvm. Här bor du ostört med utsikt över backarna på Högfjället och närheten till alla typer av äventyr som fjället erbjuder.

Boningshusets entréplan har nyss genomgått en renovering med ett fantastiskt resultat för att tillgodose dagens behov med ett lättarbetat kök och sociala ytor.
Hallen har målats i behaglig grå färg, här har man bevarat de charmiga timmerstockarna som lösning för avhängning. Från hallen kommer man både till entréplanets nyrenoverade badrum med WC och dusch samt till det ena sovrummet som har en platsbyggd våningssäng för två personer.
Vidare kliver man in i allrummet. Vid renoveringen bröt man upp taket till nock och tog fram takstolarna vilket har gett huset en helt annan karaktär. Köket flyttades för att integrera med allrummet utan att ta överhand. Master bedroom ligger i anslutning till allrummet, även här har man valt samma vilsamma grå färg som i övriga rum - allt noga genomtänkt.
På nedre plan finner man ytterligare ett kök, badrum med tvättstuga som delvis renoverats samt separat WC och separat dusch. Här finns också ett mindre vardagsrum och två sovrum, perfekt om man önskar dela upp ett stort sällskap.

På gården finns en stor gäststuga i två plan med många bäddar. Gäststugans entréplan har fullt utrustat kök, badrum med WC och dusch och ett allrum med tv-hörna och matplats. På bottenvåningen finns två sovrum och en liten sovhörna med våningssäng. Gäststugan är optimal att hyra ut om man skulle önska det.

Den rymliga bastun på gården är stor nog att värma ett helt gäng bastuglada äventyrare.

Vill du veta med mer om Lidvägen 11 redan nu? Kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen så kan vi berätta mer och boka in en visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sälfjällstangen, Sälen

Lidvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.