Sälenstugan, Sälen

Myrbodvägen 14

Såld
  • 13 rum
  • 216 kvm
  • Fritidshus

Stort fritidshus i suterräng vid Sälenstugan, Sälfjällstorget!

Sedan tidigt 90-tal har detta parhus varit i familjens ägor och förgyllts med besök av skidåkande fjällentusiaster. Nu hoppas vi att Myrbodvägen 14 skall kunna vara en samlingspunkt generationer framöver!

Denna fristående fastighet byggd 1984 har en mindre del med 3 sovrum och 8 bäddar på cirka 50kvm samt en större del på cirka 150kvm med totalt 7 sovrum och 20+2 fasta bäddar. Potentialen är enorm för den som vill föra familjearvet vidare precis som det är, eller som vill standardförbättra till sin egna smak och tycke. Husets totala 3 badrum har våtrumsmatta/våtrumstapet och de båda delarna har bastu att erbjuda och har fullt utrustade kök med diskmaskin. Den större delen har en extra ingång på suterrängplan och här finns ett stort allrum som kan göras till ett riktigt lyxigt tv-rum eller bara en storstuga med gott om öppna ytor och luft. Härifrån når man 4 av 7 sovrum, 1 av 2 badrum samt varmbonat förråd/klädkammare. Tvättmöjligheter, groventré och bastu finns också här.

Myrbodvägen 14 ligger drygt 200 meter från Sälenstugan som erbjuder legendarisk afterski, lunch och middag. Där finns också hela Sälfjällstorgets, Lindvallens utbud av liftsystem och pister. 500 meter neråt finns Sälfjällstorgets ''centrum'' med fantastiskt utbud av restauranger, hotell och trevligt häng. Fortsätter du söderut når du inom 2 kilometer både Gustavtorget, Lindvallens nya handelsområde och Experium. Vill du istället högre upp på fjället i nordvästlig riktning har du cirka 4 kilometers bilväg till Gammelgården och Högfjällets utbud av både mat och nöjen!

Med Ronja på SkandiaMäklarna kan du gå på husvisning i fjällen från soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Huset ligger ej på bindande uthyrning kommande säsong men har tidigare år hyrts ut under egen regi genom www.myrbodvägen.se. Potentialen för goda intäkter är stor!
Tillträde enligt önskemål.
Säljes möblerad enligt överenskommelse förutom personliga tillhörigheter.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Mer om mäklarna