Gubbmyren, Lindvallen, Sälen

Gubbmyrvägen 46

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Fritidshus

Hemtrevlig stuga på Lindvallen med gårdskänsla och milsvid utsikt

Med en svårslagen utsikt över Sälens dalgång i öst och fjället i väst finns nu omtalade Gubbmyrvägen 46 till salu! Allra högst upp på området ligger detta mysiga hus om 84kvm + förråd & varmbonad friggebod.

Sedan stugan byggdes 1978 har den blivit väl omhändertagen av samma ägare genom alla år. Idag finns 3 sovrum med upptill 8 sovplatser och allrummet knyts ihop med köket och matplatsen. Under de varmare dagarna kan du från storstugan smita ut på den takade altanen i strumplästen och njuta av lugnet medan du blickar ut över den storslagna utsikten och Lindvallens pistsystem. Härifrån har du också solen i ansiktet hela dagen och uteplatser i form av trädäck finns i tre väderstreck. Altanerna inger en trevlig gårdskänsla och att området samt infarten är asfalterad är pricken över i:et.

I hallen finns förvaring bakom garderober med skjutdörrar och huset har 2 separata toaletter samt dusch och bastu. Friggeboden som är byggd i anslutning till huset är inredd till gäststuga med cirka 3 sovplatser och extra förvaringsmöjligheter. Perfekt för gäster, svärmor eller tonåringarna!

Huset har aldrig varit uthyrt.
Läs om renoveringar som skett löpande under "visa info" för mer utförlig information.

Säljes med möbler och inventarier förutom personliga tillhörigheter och dekorationer.
Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information och bokad visning, kontakta SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna