Gubbmyren, Lindvallen, Sälen

Tickvägen 4

Såld
  • 6 rum
  • 137 kvm
  • Fritidshus

Parhus på Gubbmyren, Lindvallen i äkta naturläge med 10 minuters bilväg till pister & centrum!

I ett område som är lika trevligt sommar som vinter saluförs nu detta parhus med hög standard och mycket smakfull utformning!

Varje del mäter cirka 70kvm på entréplanet och har 2 sovrum + ett större loft vardera. Här ryms cirka 8 bäddar/personer utan problem och i storstugans generösa yta kan sedan hela familjen samlas. Båda köken är fullutrustade och erbjuder sittplatser för minst 8 personer. Från storstugan finns en mindre men mycket trevlig uteplats belägen mot orörd natur i morgonsol-läge, magiskt de varmare dagarna på året!

Efter en dag i backen lockar det helkaklade badrummets bastu och som i övriga renovering har även våtrummen gjorts i smakfull stil. Framförallt högre delen av parhuset har genomgått en renovering även av ytskikten och har förvandlats från en furudröm till en stuga med lodge-känsla.

Gubbmyren som område är ett populärt stugområde där många uppskattar närheten till Lindvallen. Här finns välpreparerade längdspår, skoterled och även en gångväg till Sälfjällstorget som ligger som ett vackert upplyst vinterparadis i nederkanten av de alpina skidbackarna och bland prisade restauranger. Det är knappt 3 kilometer in till Experiumtorget där skidåkning både på längden och tvären erbjuds samt ett ännu större utbud av butiker, nöjen, äventyrsbad med mera. Med Skid - & Badbussen tar du dig vintertid via ditt skipass mellan Lindvallen-Hundfjället. Hållplats finns intill Tickvägen.

Under sommar och höst finns fina vandrings- och cykelleder i området med anslutning till resten av fjällets fantastiska utbud av leder. Lindvallen byter om till "barmarkskostymen" och här hittar ni då bikepark, padelbanor, mini-golf, klätterpark, butiker samt en sommar-fäbod med mera.

Huset har inte legat på bindande uthyrningsavtal senaste åren men hyrdes ut tidigare ut för cirka 200 000kr per del (brutto). Mycket goda hyresintäkter finns om så önskas.
Säljes delvis möblerad enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse!

För visningsförfrågan och mer information, varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna Sälen!

Mer om mäklarna