Basttorp, Oxelösund

Basttorpsvägen 16

Såld
  • 4 rum
  • 218 kvm
  • Fritidshus

Poolvilla med avskilt lantligt läge intill Marsviken med egen båtplats.

Poolvilla med avskilt lantligt läge nära hav och natur!

-Pool
-Solceller
-Båtplats
-Uterum

Till våren kan detta paradis vara ditt! Nybyggd villa intill Marsviken med avskilt läge och lång härlig kvällssol med närhet till både Nyköping och Oxelösund.
Här välkomnas ni till en stor villa i två plan - generösa sällskapsytor, öppen planlösning, fantastisk utsikt över den omgivande naturen och det väl tilltagna poolområdet med stort uterum. Ett utmärkt tillfälle för er som är på jakt efter lantligt läge en kort resa utanför samhället. Fastigheten är mycket attraktivt belägen nära hav, natur och skog med fina vandringsleder. Fastigheten är ej helt färdigställd men man har kommit en bra bit på väg. Övervåningen är isolerad men där få man som köpare ta vid och färdigställa efter eget tycke och smak. Nedre plan erbjuder smakfullt och rymligt kök med köksö som överblickar den annars öppna planlösningen. Härligt ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna som överblickar pooldäcket. I övrigt är det ett stort sovrum och ett mindre, badrum, tvättstuga/badrum samt rymlig välkomnande farstu. Intill erbjuds en mindre gäststuga på 8 kvm samt en carport . Du har endast ett par hundra meter ner till bryggan och den egna båtplatsen. I direkt närhet finns en hästgård med lösdrift.
Några minuters bilväg bort finns busshållplats och en kvart till tågstation och stadskärna med en mix av restauranger, caféer, kultur och näringsliv. I direkt närhet finner du den förstklassiga 36-håls golfbaneanläggningen Nyköpings GK och även Kiladalens GK inom 10-15 min bilfärd. Mellan Nyköping och Oxelösund finns även Stjärnholms ryttarförening med ridskola. Endast några minuters körtid till Oxelösunds centrum, samt ca 10-15 min körning till Nyköping och ca: 1 tim till Stockholm. Flexibelt tillträde.
Den här chansen får du inte missa! Kontakta Fastighetsmäklare Mats Axner för mer information.

Mer om mäklarna