Södra storskogen, Ornö

Södra Storskogen 265

Såld
  • 3 rum
  • 42 kvm
  • Fritidshus

Välskött sommarställe på vackra Ornö på högt belägen, solig naturtomt. Nås med bilfärja.

Trevlig stuga med härlig stora soliga trädäck, gästhus och verktygsbod. Nära fina bad, båtplats går att få. Solig naturtomt med både tallar, berg och plan trädgård. Välskötta hus med enkel rejäl standard.

Välkomna till denna trevliga och välplanerade stuga som är högt placerad i gles tallskog på otroligt vackra Ornö! Här är det gott att vara med öppna glasdörrar ut mot härliga soliga trädäck som löper runt huset på tre sidor. Här finns dessutom ett rart gästhus med egen veranda och en verktygsbod. Solig naturtomt med både tallar, berg och plan trädgård. Nära Mörbyfjärdens fina bad med simskola och andra aktiviteter och båtplats går att få. Kommande försäljning med visning i augusti. Ring för mer information.

Husen är välskötta med enkel och rejäl standard. Sommarvatten i samfälligheten kompletterat med egen borrad brunn, godkänt avlopp med infiltration. Torrtoa med godkänd latrinkompost.
Huvudhuset har kök och storstuga i öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och glasdörrar mot trädäcket i söder. Två bra sovrum finns här samt ett toalettrum med dusch. Hallen som nås från trevlig entréaltan under tak, har plats för både förvaring och avhängning.

Tomten är lättskött med stor del natur och gles tallskog med massor av eget blåbärsris! Planare del finns och ger möjlighet till trädgård och gräsmatta , trevligt omgärdad av de tre husen. Här befinner vi oss i slutet av vägslingan i lugn och ro. Man tar gärna smitvägen genom skogen till badet.

I området finns det fullt med aktiviteter såsom simskola, seglarskola och midsommarfirande. Bli medlem i MIF - Mörbyfjärdens Idrottsförening! Läs mer på morbyfjarden.se/mif.

Fastighetsägare är obligatorisk medlemmar i både Mörbyfjärdens samfällighetsförening och Ornöfärjans samfällighetsförening. Läs gärna mer på morbyfjarden.se. Här finns också mycket spännande och intressant historik att läsa om Mörbyfjärden och Ornö.

Välkommen till ett litet paradis.

Mer om mäklarna