Mefjärd, Ornö

Mefjärd 20

Såld
  • 5 rum
  • 75 kvm
  • Fritidshus

Äkta sjötomt med charmiga hus och bra brygganläggning.

Med ett fantastiskt sjöläge och utsikt över havet i fler väderstreck finner ni denna skärgårdsdröm. 2 st välbyggda timmerhus belägna endast 15 meter från vattnet. På denna idylliska ö infinner sig lugnet så snart man går iland. Ta egen båt eller W-båt från Dalarö, Stockholm, Trinntorp eller Ornö.

Ett fantastiskt sjöläge med utsikt över havet i fler väderstreck. Här finns lugna badvikar, stränder, orörda skogsmarker med bär och svamp och ett härligt boende. Här finner ni en underbar skärgårdsfastighet med fin känsla av lugn och harmoni där allt gjorts i samklang med naturen. Kort och gott här finns möjligheten att förvärva en skärgårdsdröm.
Två stycken timmerhus om ca 75+40 kvm fördelade på 3 och 2 rum. Båda husen har arbetskök med spis och kyl/frys. Det större huset har 2 väl tilltagna sovrum samt ett duschutrymme med handfat. En fin matplats med öppen planlösning ned till det stora vardagsrummet där en vitputsad öppen spis med insats är belägen. Fri utsikt mot havet i söder samt utgång till den delvis överbyggda altanen med söder och västerläge. Entré in till hallen från stora västliga altanen via förstukvist. I hallen finns flera garderober.
Gästhuset är från början tänkt att inrymma två sovrum men har idag ett stort, arbetskök med liten bardel från vardagsrummet samt större vardagsrum. Vidbyggt finn mindre delvis överbyggd altan, även den med söderläge.

Mer om mäklarna