Råby, Nyköping

Västtorp 3

Såld
  • 3 rum
  • 77 kvm
  • Fritidshus

En riktig idyll i hjärtat av Sörmland!

Med fint sjönära läge vid Långhalsen ligger detta vinterbonade och renoverade fritidshus om 77 kvm med gemensam brygga en kort promenad från huset.

En riktig idyll i hjärtat av Sörmland!

Med fint sjönära läge vid Långhalsen ligger detta vinterbonade och renoverade fritidshus om 77 kvm med gemensam brygga en kort promenad från huset.

Välkomna till Västtorp och ett sjönära fritidshus med permanentstandard! En riktig idyll i hjärtat av Sörmland!
Högt belägen och insynsskyddad hörntomt i perfekt solläge med sjöutsikt till Långhalsen knappt 200 meter bort, där finns också bad & båtplats. Tilltalande veranda i söderläge med plats för utemöbler, solstolar och grill. Du välkomnas in av en ljus och trevlig hall med trivsam golvvärme och smarta förvaringslösningar. Från hallen når du de sociala ytorna med slående utsikt och härligt ljusinsläpp. I övrigt består huset av ett fullutrustat kök och ljust vardagsrum med öppet upp till nock och öppen planlösning. I vardagsrummets hörn har man installerat en stämningshöjande braskamin. Huset har verkligen den rätta ombonade känslan med vackert trägolv och panel i väggar och tak och andas kvalitet. Sovrum i ljus färgsättning med generös förvaring. Modernt helkaklat badrum med golvvärme.
Det har utförts mycket renoveringar och underhåll på fastigheten med bl.a stor utbyggnad 2006, den framstår i toppskick. Fibernätanslutning och modern laddbox har installerats.
Här har ni närhet till trevliga bad i bl.a Edstorp samt vid den gemensamma bryggan även möjlighet att ha en mindre båt för turer upp längs Långhalsens härliga milsvida omgivningar.
Tomten är en natur- och trädgårdstomt om 1 591 kvm med damm och vattentrappa. På tomten finns också ett gästhus om ca. 12 kvm med plats för två sängar.
Fastigheten delar en borrad brunn med fungerande dricksvatten året runt och har en egen avloppsanläggning.
Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadmiljöer samt goda förutsättningar för bär- och svampplockning och underbara vandringar.

Det är ca 20 minuters bilfärd till Nyköping och 80 minuter till Stockholm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna