Söderby-Karl, Norrtälje

Åskärrets väg 61

Såld
  • 2 rum
  • 50 + 10 kvm
  • Fritidshus

På en lugn plats i naturen

På en lugn plats i naturen finns detta mysiga boende som väl kan användas året runt

Välkommen till Åskärrets väg 61 och detta vinterbonade fritidshus som ligger på en charmig och inbjudande trädgårdstomt på nästan 2600 m². Här finner du en lantlig idyll med en enkel men funktionell boning på 50 kvm. Uthuslänga med snickarbod och gästhus, även ett utedass finns i anslutning till det.
Huvudhuset har ett mysigt allrum med synliga bjälkar i taket, en tegelvägg vid den värmande kaminen, mycket fönster och utgång till den skyddande altanen i sydväst.
I övrigt inrymmer huset en rymlig hall, bra arbetskök, ett sovrum som rymmer dubbelsäng och garderob samt toalettutrymme med handfat och duschkabin och tvättmaskin i separat rum.
Vatten med servitut från grävd vattenbrunn, avlopp till infiltration och en separett toalett. Fiber finns draget i gatan utanför, ej indraget i huset.
Här bor du i ett privat läge på en lummig tomt, du har grannar men inga som syns. Den härliga tomten inbjuder till många olika utomhusaktiviteter, såsom exempelvis krocket, kubb, badminton mm. Här finns möjlighet att förverkliga många olika intressen i och med det privata läget och lugnet.
Säljaren har för avsikt att kvarlämna de mesta inventarierna både utvändigt och invändigt.
Tillträde i september
Området är inte detaljplanerat, något som underlättar om behov finns av ytterligare ny-/till- eller ombyggnad.
Här bor du med skogen som närmsta granne och gott om promenadstigar i området.
Till närmaste badsjö är de ca 2 km, ordnat strandbad finns i Svanberga, ca 7 km söder ut.
Till Norrtälje centrum 19 km, ca 20 minuter med bil. Till Älmsta ca 14 km, där all tänkbar service finns, en mysig plats att besöka. Närmaste busshållplats finns 1,5 km bort vid väg 283.

Mer om mäklarna