Röcksta - Billinge, Norrtälje

Billingevägen 25

Besiktigad
  • 2 rum
  • 37 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 2 400 000 kr

Ett unikt soldattorp med mycket charm

På slingrande vägar genom vacker Roslagsnatur och landsbygd ligger detta unika torp. Här blandas vackra villor med jordbrukslandskap med pittoreska torp och fritidshus intill levande Billinge Gård. Här bor ni verkligen med ett magiskt läge omgiven av åker och lättillgänglig natur. En oas helt enkelt, i en lugn och trygg miljö att vistas i, inte minst för barnfamiljen.
Här finns precis allt Ni kan önska för att avnjuta en ledig stund i sann 1700-tals anda. I köket finns vedspisen som skapar en hög mysfaktor, tänk att vakna upp en tidig höstmorgon och gå ner till köket, tända upp vedspisen och höra spraket från den torra björkveden.
Här infinner sig lugnet och en lång historia sitter i väggar och natur. Tomten på nästan 15 000 kvm har sol hela dagen och det tillhör även ett vackert skogsområde som är svamp- och bärfyllt. En rymlig gäststuga med två rum och kamin, på 39 kvm gör det enkelt att ha gäster.
Uthuslängan rymmer snickarbod, förråd och utedass för 2, fördelat på ca 50 kvm.
Vid infarten finns en jordkällare och på tomten finns syrener i alla färger, hallon, krusbär och plommon samt 1000 smultron. Många vackra gamla träd med knotiga stammar och de fina granitstolparna inhägnar delen kring torpet.
El finns i husen och en grävd brunn på tomten som går att använda, Från brunnen tas vatten sommartid till uteduschen, som även har en varmvattenberedare. Inget indraget vatten men ett avlopp finns från diskhon som går ut i en slambrunn med efterföljande stenkista.
Till badsjö är det ca 1 km, den nås via rofylld promenad eller cykeltur.
Billinge gård, en levande gård med mjölkkor där de framställer egen mjölk och yoghurt, finns på 3 minuters promenad från fastigheten. På gården finns en mysig butik där du enkelt handlar mjölken, yoghurten och andra produkter från lokala producenter såsom exempelvis ägg och honung. Det finns även mycket för barnen att göra här då både Mamma mu och Kråkan har tillhåll här,

Säljaren kommer lämna de mesta inventarierna så att de ingår i köpet, dock ej porslin, textil och personliga ting.
Tillträde kan ske innan midsommar.
Fastigheten är besiktigad och protokollet fås på visningen, eller hör av er innan för att få det på mailen.

Till buss, SL linje 652, är det ca 2,5 km. Linje 645 går från Röksta.

Om ni inte har gps i bilen kör på Hitta.se, annars kan ni komma fel. Hemnets karta visar fel !!

Ca 70 minuters bilresa till Stockholm.

Välkommen på visning!
Det finns parkeringsmöjligheter på tomten, det är svårt att parkera efter vägen, men det går att parkera längre fram vid den stora stenen på ängen.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Röcksta - Billinge, Norrtälje

Billingevägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Kontakta mäklaren för information om budgivningen.