Länna, Norrtälje

Länna Norrbyvägen 14

Såld
  • 2 rum
  • 64 kvm
  • Fritidshus

En slumrande pärla med stor potential endast lite drygt en mil från Norrtälje.

Nu har ni möjligheten att förvärva ett fritidshus i Norrby med ett lantligt läge endast 1,2 mil från Norrtälje.

Varmt välkommen till Länna Norrbyvägen 14, en fastighet, vackert beläget i det svenska jordbrukslandskapet Här har ni möjlighet att skapa er drömbostad i en fridfull miljö vid en mindre byväg. Belägen söder om Norrtälje och med Bergshamra som närmaste ort, där ni finner en rad bekvämligheter såsom ICA, skola F-9, båtklubbar, varv och vårdcentral, erbjuds en livsstil som kombinerar landsbygdens lugn med stadens bekvämligheter.
Fastigheten, som inte har använts under det senaste året och har ett visst renoveringsbehov, ger er chansen att förverkliga era visioner och skapa en oas för antingen åretruntboende eller sommarvistelse. Avståndet till havet från huset är endast 2,4 km, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som uppskattar närheten till kusten.

Husets standard och planlösning.
När ni kliver in i huset möts ni av hallen med gott om plats för ytterkläder och skor, här finns även ett städskåp. Till höger om hallen finns ett badrum utrustat med duschhörna, handfat, vattentoalett och förberett för tvättmaskin. Direkt från hallen öppnar sig köket med gott om skåp och bra med bänkytor. Till vänster om köket ligger sovrummet och matplatsen i anslutning till köket. Denna går att omvandla till ytterligare ett sovrum eller göra det befintliga sovrummet större. Till höger om köket finner ni det stora vardagsrummet, där en öppen spis med spisinsats och en luft-luftvärmepump är installerade. Från vardagsrummet når ni altanen i västerläge som delvis är täckt och perfekt för avkoppling och sociala sammankomster.
Huset är utrustat med egen borrad brunn och har tillstånd för WC-avlopp. Dessutom är fiber indraget vilket ger er möjlighet till en snabb och pålitlig internetuppkoppling.

Övriga byggnader
Ytterligare byggnader på tomten inkluderar ett gästhus för övernattande gäster. Förutom det finns även ett äldre hus som rymmer en verktygsbod, två förrådsutrymmen och ett gästrum. Dessa byggnader ger er flexibilitet och extra utrymme för era behov.

Tomten
Trädgårdstomten är på 2 070 kvm och utgörs till större delen av en plan gräsmatta, vilken lämpar sig för lek, spel, plantering och odling. Det finns gott om parkeringsmöjligheter på tomten. Huset är placerad ganska mitt på tomten. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område.

Närområdet
I närheten finner ni Morabadet, den närmaste kommunala badplatsen, som ligger cirka 5,7 km bort (cirka 9 minuter med bil). Morabadet erbjuder en vacker havsvik med anslutning till Östersjön och har varmare vatten än det öppna havet. För de hästintresserade finns det också gott om möjligheter i närområdet med många hästgårdar och möjligheten att vara en del av den hästvänliga gemenskapen i området. Med vackra ridvägar och natursköna omgivningar blir detta en dröm för alla hästälskare som vill bo i denna idylliska miljö.

Från huset har ni även närhet till havet, och om ni har tillgång till en egen båt kan ni snabbt ta er ut i skärgården och besöka Furusund. Där kan ni njuta av populära Furusunds Värdshus, en gästhamn med krog, båtmack och allt annat som behövs för en härlig dag på sjön. Furusund är en livlig knutpunkt i Stockholms skärgård med många bofasta invånare och har en lång historia som en omtyckt badort, som sträcker sig tillbaka till 1800-talet.

Endast cirka 6 km (9 minuter med bil) bort hittar ni det charmiga Bergshamra, som erbjuder bekvämligheter såsom vårdcentral, grundskola från förskoleklass till årskurs 9, ICA-butik (med ombud för DHL, Bring, PostNord och Systembolaget), bensinstation, byggvaruhus och båtförsäljning och -service.

Till Norrtälje är endast cirka 1 mil och cirka 15 minuter med bil från fastigheten. I Norrtälje hittar ni ett rikt utbud av butiker, restauranger, bensinstationer, byggvaruhandel, vårdcentral, sjukhus, tandläkare, bygdegård, gymnasium, grundskola, förskola, modernt badhus, bibliotek, möbelvaruhus, banker och mycket mer.

Åkersberga ligger cirka 3,6 mil (cirka 35 minuter med bil) från fastigheten och erbjuder också ett brett utbud av affärer och kommunal service.

Den pulserande storstaden Stockholm ligger drygt 7 mil bort och nås på cirka en timmes bilfärd. Denna närhet till storstaden ger dig möjligheten att njuta av den idylliska lantmiljön samtidigt som ni har möjlighet att pendla till Stockholm och Norrtälje för att dra nytta av deras omfattande serviceutbud.

För enkel och smidig transport finns SL-bussar som går cirka 1 km från huset och tar dig till Bergshamra, Åkersberga, Norrtälje och vidare till Stockholm.

Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar i denna rofyllda Roslagsmiljö. Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand för mer information och för att boka en visning. Varmt välkommen till Länna Norrbyvägen 14.

Mer om mäklarna