Stora Åsa, Norrahammar

Stora Åsa Sjövik 18

Såld
  • 3 rum
  • 63 + 30 kvm
  • Fritidshus

Unik möjlighet till paradis med en egen brygga och strand - ditt nya drömhus .

Denna idylliska plats med strandtomt och egen badbrygga hittar du vid Sörsjön (Åsajön). Här har du vackra naturleder, bad och fiske direkt in på knuten. På vintern förvandlas landskapet till ett riktigt vinterparadis med skidspår som löper genom den gnistrande snön på närliggande åkrar, vandringsleder och i elljusspåret rakt över sjön. På hösten lockar de omgivande skogarna och du kan plocka korgen full av bär och svamp. En idealisk plats för både avkoppling och äventyr, årets alla månader.

Beläget bara 15 minuter från stadens puls, men ändå långt ifrån stress och trafik. Med naturen som granne är det lätt att koppla av!

När du stiger in i detta nybyggda och charmiga året -runt-bostad omfamnas du av den mysiga atmosfären. De stora fönstren ger en panoramautsikt över det glittrande vattnet och den grönskande skogen. Med egen brygga och strand precis utanför dörren är möjligheterna för njutning obegränsade. Fiska, bada eller kanske bara koppla av en stund med en bok vid vattnet. På vintern kan du krypa upp vid kakelugnen och värma dig efter en härlig skridskotur på sjön.

Förutom den idylliska omgivningen finns också bekvämligheter för vardagslivet. Med närbelägen affär bara 5 minuter bort har du alltid nära till det nödvändiga. Och när staden lockar är det bara en kort bilresa bort.

I detta drömhem vill du spendera tid året om!

Missa inte chansen att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet!
Notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning, så glöm inte att lämna din intresseanmälan.!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare.

Välkommen till ditt nya paradis!

Nina Rosell, + 46 709 22 34 44.
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping

Mer om mäklarna