Skeppsvik, Nävekvarn

Barkvägen 4

Såld
  • 4 rum
  • 53 kvm
  • Villa

Charmigt fritidsboende nära havet!

Välkommen till detta mysiga fritidsboende som ligger fint beläget på en höjd i vackra Skeppsvik utanför Nävekvarn!

Här bor du omringad av vacker natur med kort promenad till havet och samfällighetens badplats!

Bostaden erbjuder 53 välplanerade kvadratmeter och rymmer två sovrum, toalett med dusch, kök med öppen planlösning mot det rymliga och luftiga vardagsrummet som är öppet i nock och har öppen spis och stort föntserparti mot baksidan och skogen.
I huset finns också ett mysigt sovloft med rymd och fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Tomten är 1 323 kvm och och består av charmig och lättskött naturtomt. På tomten finns även en förrådsbyggnad samt ett lusthus som går att rusta upp om man önskar.

Njute av flera olika uteplatser här kan du välja sol eller skugga själv hela dagen.

Utbudet av aktiviteter i Skeppsvik är stort. Samfälligheten har egen tennisbana, lekplats med bollplan samt två gemensamma badplatser. Det finns även möjlighet till båtplats i Nävekvarns båtklubbs regi. Området erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv, genom bland annat Sörmlandsleden som går genom Skeppsviks fritidshusområde. Kolmårdens djurpark ligger en knapp halvtimmes bilresa från huset.

I Nävekvarn finns en året-runt-öppen butik, båthamn med hamnkrog och bra bussförbindelser in till Nyköping. Nyköping nås på 20 minuter med bil och Stockholm på 1 timme och 20 minuter. Goda flygförbindelser finns från flygplatsen i Skavsta, 30 minuter bort.

Perfekt för dig som söker ett bekvämt fritidsboende nära havet och vacker natur med närhet till service och goda kommunikationer.

Mer om mäklarna