Svarttorp, Lekeryd

Roestorp 17

Såld
  • 3 rum
  • 40 kvm
  • Fritidshus

Smultronställe i Lekeryd!

Mitt i den underbara naturen finns nu möjlighet att förverkliga drömmen om ett eget paradis inbäddat i Högåsens magiska miljö. Med naturen och skogen som närmste granne erbjuds här ett unikt tillfälle till en lugn och rofylld idyll. Fastigheten omfattar 2 063 kvm tomt med en välskött trädgårdstomt, förråd, utedass samt ett charmigt bostadshus med anor från 1700-talet. Föreställ er en nygräddad rabarberkaka ståendes i köket, nyplockade blommor i vasen, barnen leker utanför medan de äldre grillar på verandan.

Interiört finner vi en lantlig charm med de gamla trägolven, höga listverken och det härliga ljusinsläppet. Uppskattas ljudet av en knastrande brasa? I huset njuter vi av en fullt fungerade öppen spis härligt placerat i vardagsrummets centrum. I köket står en vedeldad bakugn ämnad för pizza och bröd som bäst avnjuts i morgonsolen ute på verandan. I köksutrymmet finns även plats för ett matbord för upp till sex sittande. På loftet möts vi av välbevarade bjälkar, två sovrum och fönster i dubbla väderstreck.

Inom några minuter med bil nås Lekeryd som erbjuder förskola, skola med gott rykte, välsorterad mataffär, ett aktivt föreningsliv och goda kommunikationsmöjligheter. Till Jönköping tar Ni Er på knappt 20 minuter med bil. Badmöjligheter i Huskvarnaån några hundra meter bort samt Ramsjön på bekvämlighet cykelavstånd.

Det är näst intill omöjligt att inte förälska sig i denna helt magiska plats. Hjärtligt välkomna på visning!

Mer om mäklarna