Klövsjö Katrina, Klövsjö

Totalentreprenad till fast pris!

  • 4 rum
  • 95 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 3 995 000 kr

Välkommen att beställa din fjällstuga från Husverket!

Slipp budgivning, köp ditt fjällboende på ritning till fast pris!

Välkommen att köpa din nybyggda stuga av modell Fjäll 95 från Husverket nyckelfärdigt till fast pris på en fin tomt med sjöläge i Klövsjö Katrina!

Här erbjuds både sjönära och skidnära läge. Vintertid finns möjlighet till både längdskidåkning och alpin skidåkning i Klövsjö skidområdes skidbackar. Skoterleden går i närheten av tomterna. Sommartid erbjuder Svartåstjärnen både fiske och varma dagar bad, en ny populär aktivitet på Tjärnen är SUP-paddling. Vintertid går det också att fiska i tjärnen.

Huset kommer att uppföras 1-plansmodell med stor gemensamhetsyta och tre sovrum. Storstugan har generös takhöjd och stora fönster från golv till tak och fönster högt upp på gaveln. En kamin mitt i storstugan säkerställer mysfaktorn på mörka vinterkvällar eller svala Jämtländska sommarnätter. Stugan har tre sovrum med möjlighet till 6 sovplatser. Storstugan och masterbedroom kommer att ha fin utsikt mot Klövsjöfjälls skidbackar.

Ett hus att trivas i såväl vinter som barmarkssäsong!

Huset köps på ritning, det innebär att ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Fritidsvillan/Husverket. Priset är för nyckelfärdigt hus och det ingår kostnad för tomt, VA och el-anslutning, handläggning /framtagning av samtliga handlingar inför bygglov samt koordination och projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta och bygglov tillkommer.

Möjlighet att välja annan husmodell från Husverket finns.

Framdragning och anslutningsavgift för el och anslutningsavgift till vägföreningen ingår i priset. Under sommar/höst 2021 kommer kommunalt vatten och avlopp dras fram till respektive tomtgräns. Lägenhetsavgift för anslutning till kommunalt avlopp tillkommer med en kostnad på 49 572 kr.

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Fritidsvillan/Husverket kontakta Thomas Holm VD på Fritidsvillan 070-22257 40 thomas@fritidsvillan.se

Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med friskluftsventiler dimensionerad för husstorlek. Friskluftsventiler är försedda med damm- och insektsfilter. FTX-system finns som tillval.
EL
Alla El-installationer i husen är genomgående av märket Schneider. LED-Spotlights med dimmer ingår i alla våra modeller enligt ritning. Uttag och strömbrytarknappar är monterade till samtliga utrymmen. El-centralen till hus i form av automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Mediacentral för tele, TV och data finns som tillval. (Samlingsplats för inkommande kommunikationskablar ingår)
VA
Uponor alternativt Tece vattenrörsystem. Varm- och kallvattendistribution genom fördelarskåp. Varmvattenberedare 80 L med inbyggnadsskåp. Samtliga rördragningar är dolda i konstruktionen.
Uppvärmning
Luftvärmepump och oljefyllda el-radiatorer ingår som standard enligt ritning. Frånluftsvärmepump finns som tillval med vattenburet golvvärmesystem.
Kök
Platsbyggt och färdigmonterat kök speciellt anpassat för varje husmodell. spraymålade köksluckor i valfri färg finns att välja i sortimentet. Rostfria raka kökshandtag. Bänkskiva och stänkskydd i laminat. Diskho i rostfritt stål med blandare. Vitvaror ingår. Flera olika alternativ finns som tillval.
Badrum
Grått klinkergolv & grått kakel 25x40 på väggar . Golvstående snålspolande WC-stol från Gustavsberg. Tvättställsblandare och duschblandare med handdusch och upphängning från Grohe. Porslintvättställ med kommod sa & eldriven handdukstork. Förberedelse för installationsdragning till tvättmaskin och torktumlare. Tätskikt är monterat efter Kiiltos monteringsanvisningar och uppfyller branschreglerna för våtrum. Golvbrunn från Purus.
Bastu
Asp/granpanel i tak och på väggar, två nivåer av bastulavar i asp, grå klinker 30×30 på golv, bastuaggregat med på och avslags funktion på aggregatet, belysning bakom ryggstöd och frisklufts ventil anpassad för bastu.
Listverk
Övergångar mellan tak, vägg och golv samt vid sammanfogningar av moduler har lister.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Klövsjö Katrina, Klövsjö

Totalentreprenad till fast pris!

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.