Björnö, Ingarö

Grytbergsvägen 3

Såld
  • 1 rum
  • 21 kvm
  • Fritidshus

Unikt läge har detta fint renoverade sekelskiftestorp beläget mitt i Björnö naturereservat.

Med unik utsikt över skyddad jordbruksmark och skog finns denna fastighet bebyggd senast vid sekelskiftet med ett rart torp. Här gränsar marken mot skärgårdsstiftelsens ägor och hela området är skyddat både som kulturmiljö och som naturreservat!

Med unik utsikt över skyddad jordbruksmark och skog finns denna fastighet bebyggd senast vid sekelskiftet med ett rart torp. Här gränsar marken mot skärgårdsstiftelsens ägor och hela området runt fastigheten är skyddat både som kulturmiljö och som naturreservat!
Torpet är precis omfattande men varsamt renoverat och el är indraget till fastigheten och i huset. Vatten och avlopp finns ej. Vägen ut till torpet är nyss iordninggjord och är avstängd för obehöriga med vägbom.
Några steg från tomten finns ett par små stränder och bryggor och på lite längre håll finns Ingarös alla fina sandstränder. Närhet till krogen Bistro Björkvik ger paus i matlagningen och möjligheten att promenera dit och hem. Bussen stannar någon km från huset och går i högtrafik direkt till Slussen. Mataffär finns i Brunn.
Fastigheten ligger inom icke detaljplanerat område vilket ger möjlighet att söka bygglov. Strandskyddsdispens måste sökas vilket bör göras först. Läs mer på Värmdö kommuns hemsida eller kontakta kommunens bygglovsenhet.

Mer om mäklarna