Hallsberg, Hallsberg

Sättervägen 1

Såld
  • 2 rum
  • 30 kvm
  • Fritidshus

Mysigt fritidshus i hörnläge med närhet till Tisarstrand!

Dröm dig bort till din egna fristad på Sättervägen! Varmt välkommen till detta charmiga fritidshus som är beläget i en idyllisk miljö med närhet till natur och stadsliv.

Fritidshuset är beläget på en fridfull plats, omgivet av grönska och bara en kort promenad bort från vackra naturområden. Perfekt för den som vill njuta av både skogspromenader och avkoppling i trädgården. Fritidshuset ligger endast 250 meter från vattnet, där du har egen båtplats på bryggan. Den generösa tomten på 812 kvm, erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter och sociala sammankomster. Perfekt för grillkvällar, lek med barnen eller bara njuta av soliga dagar utomhus.

Till huvudbyggnaden välkomnas du in till en inglasad veranda, där du kan avnjuta av långa och sköna sommarkvällar. In kommer du till ett rymligt vardagsrum som är utrustad med kamin. Det finns även ett kök och ett sovrum i huvudbyggnaden. Till fritidshuset finns även en gäststuga med ett sovrum. Det finns även en tredje byggnad, där det finns en separett, dusch, vedförråd, samt ett vanligt förråd.

Trots den idylliska miljön är du ändå nära till allt du behöver. Hallsbergs centrum ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder ett brett utbud av shopping, restauranger och andra bekvämligheter. En bit bort finns Caravan Club Tisarstrand, där det finns en liten kiosk, båtuthyrning samt en minigolfbana.
Sätt din prägel på detta underbara fritidshus och skapa minnen för livet!

Fritidshuset är ett arrende, där möjlighet finns att friköpa tomten. Just nu grävs det för anslutning av kommunalt vatten och avlopp som samtliga tomter ska anslutas till.

Kontakta ansvarig mäklare Dennis Hurtig på 072 050 32 32 eller dennis.hurtig@skandiamaklarna.se för att boka en visning och upptäck allt som detta fantastiska hem har att erbjuda.

Mer om mäklarna