Gryt

Golfbanevägen 7 och 9

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 130 kvm
  • Fritidshus
Högstbjudande 3 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"Generationsboende i vackra Gryt"

Välkommen till Golfbanevägen 7 och 9!

Nu erbjuds detta kvadratsmarta boende som passar både som fritidshus och åretruntboende. Här har vi två fastigheter som är sammanlänkade med stor uteplats och inglasat attefallshus. På "puttlängds avstånd" ligger Gryts golfbana för den golfintresserade. På 10 minuters promenad når man en badplats vid Kyrkviken.

Huvudbyggnaden rymmer generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning där stora fönsterpartier ger ett magiskt ljusinsläpp från tre håll. Här finns två sovrum och ett helkaklat duschrum där även tvättmaskin och torktumlare finns installerat.
Byggnaden på Golfbanevägen 7 rymmer ett stort helkaklat badrum och ett större sällskapsrum/sovrum. Nuvarande förråd kan göras om till mindre kök om så önskas. Även här är det de stora fönsterpartierna som fångar ögat.

Den stora uteplatsen har plats för större sällskap, delvis under tak, samt ett inglasat attefallshus. Tomten är lättskött med ett flertal buskar, växter och träd. Med skogen och naturen inpå tomtgränsen är det här boendet en oas där man kan få lugn och ro året om eller så blir detta en plats att njuta av periodvis när man vill fly stadens sus och brus.

På några minuters bilfärd kommer man till Gryts samhälle som bland annat har en välbesökt Handelsträdgård. I närheten ligger även Fyrudden som har hamn, restaurang, pizzeria, mataffär samt småbutiker.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka din visningstid via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gryt

Golfbanevägen 7 och 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.