Väddö, Grisslehamn

Ryssuddsvägen 3

Såld
  • 4 rum
  • 50 kvm
  • Fritidshus

Välplanerat fritidshus i natur- och havsnära Fjällboholmar.

Välkommen till ett vackert område och en fastighet som har goda möjligheter, med bra läge i området, detta område är ett strandnära område fullt med aktiviteter såsom pool, tennisbana, natur, bad, båt, skärgårdsliv och lugnet långt bort från stressen på härlig naturtomt. Ta chansen och förvärva det.

Detta är en kommande försäljning, vänligen hör av er till fastighetsmäklaren för mer information och intresseanmälan.

Välkommen till Ryssuddsvägen 3 och omåttligt populära Norra Fjällboholmar och denna oslipade diamant med flera härliga rum och naturtomt. Här bor du nära havet, bad, natur, båtbryggor, naturreservat och med goda möjligheter att nå huset året om då vägarna plogas vintertid. Härligt område.
På denna trevliga naturtomt finner vi ett välgenomtänkt hus med många möjligheter.

Huset
Huset ligger fint på tomten och är mycket välplanerat och ytorna har tagits väl hand om.
När ni kommer in i huset möts ni av en välkomnande hall.
Direkt till vänster om hallen finns badrummet utrustat med dusch, handfat och en separett. Vägg i vägg med badrummet finns sovrum och intill detta ett större sovrum med plats för en dubbelsäng. I vinkel med det större rummet finns ytterligare ett sovrum. Till höger om hallen finns vardagsrummet med det intill liggande köket. Köket är utrustat med en charmig vedspis som går att laga mat på samtidigt som den värmer huset. Det finns kyl/frys, elspis, bänkytor och skåp i köket. Den öppna planlösningen skapar ett fint ljus.
Det finns en stor altan runt nästan hela huset (endast ena kortsidan av huset som inte har altan) vilket ger en trevlig känsla.
Bredband är installerat via fiber i området. Fastigheten är i dagsläget ej ansluten till fibernätet.

Tomten
En trevlig stor naturtomt med träd, grönska, berg, svamp och bär. Med parkering för bilen och här finns infiltrationsanläggning.
Fastigheten har sommarvatten. Det finns också en borrad brunn (dock är brunnen inte indragen till huset).
På tomten finns det odlingar, huset ligger med ett strategiskt bra läge på tomten.

Övriga byggnader
På tomten finns det två fristående förråd för förvaring.

Samfälligheten Fjällboholmar
Fjällboholmar är en välskött samfällighet och i området finns både fritids- och permanentboende.
Vid föreningens Centrumanläggningen finns en barnpool, två tennisbanor, duschar, dam och herrbastu, välutrustad tvättstuga med både tvättmaskiner och torktumlare. Föreningen erbjuder flera aktiviteter däribland, volleyboll, badminton, fotboll och en populär lekplats för barn. Varje år arrangerar samfälligheten ett uppskattat midsommarfirande och en högsommarfest.
Fjällboholmar driver en egen dricksvattenanläggning för sommarvatten med ledningsnät till fastigheterna. Inom området finns vintertappställen. Sommarvatten sätts normalt på omkring den 1 maj och stängs av kring Allhelgonahelgen men detta avgörs av väderleken.
Samfälligheten har tre båtuppdragningsplatser där boende har möjlighet att förvara och sjösätta mindre båtar.
I dagsläget finns det gott om båtplatser.
Gå gärna in på samfällighetens hemsida: https://samfjallboholmar.se för mer information.

Vandring
Roslagsleden löper från Stockholm till Grisslehamn och passerar Fjällboholmar.
I närheten finns Tullviksbäckens naturreservat.
Det finns många härliga stigar för vandring, härlig natur både träd och fina klippor.

Grisslehamn
Den vackra och idylliska fiskebyn Grisslehamn når man på en halvtimme med cykel. Här finner vi bland annat mysiga caféer och krogar, ICA-butik, havsbaden med konferens övernattning, mat och spa, fiskhandlare i hamnen, tennisbanor och äventyrsgolf, marina och här går även Eckerölinjen som tar dig till Åland.

Älmsta
Älmsta nås med en kort biltur eller buss. Här finns bussar till Norrtälje och därifrån finns buss till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.
I Älmsta finns det mesta man kan behöva. Älmsta Centrum erbjuder välsorterad ICA Supermarket, apotek och restauranger, bank, vårdcentral, tandläkare, hundtrim, bygghandel, färgbutik, båtaffär, minigolf, lekplats, skola 1-9 och förskola.
På Väddö finns Väddö Golfklubb, Barnens Ö:s krog och Scen med en fantastisk barnvänlig strand, båt- och kanotuthyrning.
Edblads i Gåsvik har restaurang, affär och lekplats för barn.

Välkommen till ett vackert område och en fastighet som har goda möjligheter, med bra läge i området, detta område är ett strandnära område fullt med aktiviteter såsom pool, tennisbana, natur, bad, båt, skärgårdsliv och lugnet långt bort från stressen på härlig naturtomt.
Ta chansen att förvärva denna härliga fastighet i den vackra roslagsskärgården med närheten till Ålandshav och naturen runt knuten med bär och svamp. Här finner du naturen, härliga badmöjligheter från strand, klippor, båtäventyr och mycket mera.

Mer om mäklarna