Hövik, Gränna

Anneberg Mårtenstorp 1

Såld
  • 3 rum
  • 50 kvm
  • Fritidshus

Sommardröm i Hövik!

Vackra och lantligt belägna Hövik mellan Gränna och Örserum erbjuds nu chansen att förvärva denna vackra sommardröm med bevarad charm och historia. Det faluröda huset ligger intill öppet jordbrukslandskap och ett skogsparti och erbjuder en lugn och lantlig miljö. Fastigheten är en dröm för er med gröna fingrar och erbjuder flera olika trädgårsektioner och odlingsmöjligheter. Några av favoriterna är det mysiga växthuset med sällskapsmöjligheter, kvällsgrillning på den rymlig veranda intill huset eller midddagar under den lummiga uteplatsen.

Husets entré består utav en nybyggd veranda med vackra spröjsade fönster i lantlig stil och med goda ytor. Här på entréplan finner man ett öppet stort vardagsrum med en charmig öppen eldstad. Intill ligger Köket med bevarad charm med bland annat en fungerande vedspis. Ovanvåningen har på senare år renoverats och erbjuder två rymliga sovrum och gott om sängplatser.

Intill huvudfastigheten ligger en mindre byggnad där dusch och förbränningstoallet erbjuds. Under samma tak finns det även en verkstadsdel med goda snickeri och förvaringsmöjligheter.

Fastigheten är en kommande försäljning kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Mer om mäklarna