Väringen, Glanshammar

Ivar Munks väg 5

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Fritidshus

Vinterbonat fritidshus vid Fiskartorpet med egen båtplats i Väringen

Välkommen till Ivar Munks väg 5, där rofylldhet och magnifik utsikt möter dig varje dag.

Här bor du på en idyllisk plats, högt beläget med lummig och vacker trädgård och med badrocksavstånd till sjön Väringen där egen båtplats väntar på framtida köpare.

På den generösa och privata tomten finner du huvudbyggnaden på välplanerade 84 kvm. Två charmiga och trivsamma gästhus kompletterar boningshuset och erbjuder flexibilitet för dina behov, perfekt för sommarens alla gäster. Vidare finner du "galleraget" som rymmer bl.a verktygsbod och bastu med dusch. Den insynsskyddade trädgården har nuvarande ägare gjort om till något alldeles extra. Här finns gott om blommor, fruktträd, bär, odlingsmöjligheter och dessutom kan du laga sommarens middagar vid uteköket. Här kan man verkligen låta lugnet infinna sig.

Boningshuset välkomnar dig med en rymlig hall med plats för klädförvaring. I anslutning till hallen ligger det renoverade badrummet med wc, dusch och kommod.
Vidare in i bostaden finner du vardagsrummet med öppen och social planlösning till det ljusa och fullt utrustade köket som dessutom har en vedspis. I anslutning till köket finner du den mysiga matplatsen och utgång till altanen där en fridfull och avskild plats väntar på dig för avkoppling. Bostaden har två sovrum där det större sovrummet erbjuder en vacker braskamin som ökar mysfaktorn. Dessutom rymmer huset en ateljé där man kan låta kreativiteten flöda samt ett uterum med inbyggd infravärme.

Nuvarande ägare har varsamt och stilfullt renoverat detta paradis. De har också utfört betydelsefulla åtgärder så som bl.a dränering, avfuktningsanläggning i krypgrunden samt anslutit fastigheten till kommunalt vatten och avlopp för optimal bekvämlighet.

Här bor du i ett avskilt läge med vacker natur som närmsta granne och med en kort promenad ner till badplatsen och båtbryggan. För den padel-intresserade finns även en padelbana ca 10 minuters promenad från huset. Här får man det bästa av naturen och sjölivet samtidigt som Örebros stadskärna nås på ca 30 minuter.

Ivar Munks väg 5 har mycket att erbjuda. Varmt välkommen på visning för att uppleva detta charmiga ställe!

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information.

Besiktningsprotokoll finns uppladdat under dokument.

Mer om mäklarna