Sälgnäsviken, Forsbacka

Sälgnäsviksvägen 64

REDO™
  • 3 rum
  • 90 kvm
  • Fritidshus
Utgångspris 2 650 000 kr

Detaljrikt fritidshus i omtyckta Sälgnäsviken!

Välkommen till detta detaljrika fritidshus, omfamnad av skön natur! Stuga i huggen timmer där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa charm och trivsel.
Här pryds golven av vacker parkett och stilfull klinker med golvvärme vilket ger en behaglig bostadsmiljö i hall, kök och badrum. Idag finns här två sovrum men möjlighet finns att anpassa det ena utrymmet för ett tredje sovrum. Köket med sin rustika charm ger plats även för matgrupp där ni kan avnjuta trevliga måltider tillsammans och i det intilliggande vardagsrummet sprakar braskaminen och bjuder in till mysiga stunder framför elden, perfekt för att skapa minnen tillsammans med nära och kära.

Utomhus väntar en oas av rekreation och socialt umgänge. En grillkåta står redo att vara platsen för härliga kvällar med vänner och familj, medan en vedeldad badtunna och en bastubyggnad med egen toalett och dusch erbjuder ultimat avkoppling och välbefinnande.

Omgiven av skogens stillhet och med närheten till Storsjön blir varje dag en möjlighet till äventyr och upptäckter. Med en kort promenad tar du dig till områdets egna badplats, där du kan njuta av svalkande dopp och soliga dagar vid vattnet.

Välkommen till ditt drömlika fritidshus, där vardagens stress lämnas bakom och naturens lugn blir din närmaste granne.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sälgnäsviken, Forsbacka

Sälgnäsviksvägen 64

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.