Risinge, Finspång

Sankta Marias väg 200

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Villa

STRANDTOMT MED OSLAGBART LÄGE!

FÖRHANDSVISNING 21/4 - Vänligen boka din visningstid via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

Välkommen till detta idylliska läge och Sankta Marias väg 200! Här har du chansen att förvärva ett charmigt fritidshus med egen brygga som ligger med direkt anslutning till sjön Dovern, vilket möjliggör en unik och avkopplande livsstil.

Detta fritidshus på en rymlig tomt om 2 277 kvm öppnar upp för flertalet möjligheter. Du kan antingen sätta din egen prägel på det nuvarande fritidshuset, eller utforska potentialen för utbyggnad eller nybyggnation. Tidigare godkänt strandskyddsdispens för 1,5-plans villa med dubbelgarage.

Här möts du av ett välkomnande boende med en fantastisk utsikt över sjön. Insidan erbjuder ett sovrum, kök/pentry och vardagsrum med en mysig kamin som inte bara värmer under kyliga dagar utan också skapar en inbjudande atmosfär. Den rymliga källaren ger gott om förvaringsutrymme för dina ägodelar och altanen sträcker sig intill vattnet och erbjuder den perfekta platsen för avkoppling samt måltider med familj och vänner.

Utsidan erbjuder flera praktiska faciliteter för att förhöja din trivsel. En carport ger bekväm parkering och skydd för ditt fordon, medan den vedeldade bastun erbjuder en avkopplande reträtt året runt. Här finns även en förrådsbod som erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt ett dass.

Närheten till naturen och sjön gör det enkelt att upptäcka den vackra omgivningen och njuta av utomhusaktiviteter som cykling, vandring, fiske och båtliv. Med bil tar det endast ca 10 minuter till Finspång, med ett stort serviceutbud - skola, förskola, matbutiker, restauranger, vårdcentral m.m. Bilväg ca 30 minuter till Norrköping och 45 minuter till Linköping.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna