Övertänger, Enviken

Övertänger 129

Såld
  • 2 rum
  • 39 kvm
  • Fritidshus

Söker ni fritidshus där ni kan finna lugn och ro från vardagsstressen? Då kan detta vara någonting för er!
Här bor ni i lugnt och fridfullt läge efter en grusväg en bit i skogen, närhet till sjön Tängran för er som gillar att bada, fiska, åka båt, paddla kanot osv.
Charmigt fritidshus, vatten och avlopp saknas men kan givetvis dras in och bekostas av den slutgiltiga köparen om intresse finns. I nuläget finns mulltoa och dricksvatten har tagits med i dunkar när säljare varit i fastigheten. El finns indraget och huset värme upp via el element samt öppen spis. Huset består av 2 rum, vardagsrum med öppen spis och plats för soffa, matbord och annat önskat möblemang. Sovrum med plats för säng, våningssäng står där i nuläget. Wc rum med mulltoa och handfat. Enklare kök med vedspis, diskbänk, kyl.
Fiber planeras att dras i området under 2024 och kan bekostas av köpare om man vill ha in internet i huset. Brukar kosta ca 20.000kr - 25.000 kr att dra in.
Renoveringar som utförts under nuvarande ägares tid är altanbygge, bytt takplåt och byggt friggebod. Vid friggeboden finns även ett utrymme med en extra mulltoa.

Välkomna att meddela ert intresse till ansvarig mäklare!

Mer om mäklarna