Finnharsfjärden, Axmar

Harivägen 30

Såld
  • 3 rum
  • 60 kvm
  • Fritidshus

Renoverat fritidshus med havsutsikt och båtplats i Axmar!

Varmt välkomna till detta trevliga fritidshus i Finnharsfjärden!

Här erbjuds allt för ett trevligt fritidsboende med skogen och havet som närmsta grannar. I boningshuset om ca 60 kvm möts du av en välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning. Vidare kommer du till det stora köket (som renoverades 2022)/vardagsrummet med öppen planlösning. I köket har du goda arbetsytor och bra förvaring. Vardagsrummet erbjuder plats för stor soff- och matgrupp, öppen spis för att maximera myskvällarna och stora fönster som ger en magisk utsikt över havet!
Sammanfattningsvis erbjuder boningshuset två sovrum, fullutrustat kök (2022), vardagsrum med öppenspis och havsutsikt samt ett helkaklat badrum (2022) med en Cinderella förbränningstoa och dusch.

På tomten om 1 570 kvm finns det förutom boningshuset, en bod för förvaring, en gäststuga som är utrustad med kök, vardagsrum, kamin som ökar mysfaktorn och sovloft. Det finns även en liten bod med dusch och en vedeldad bastu där du kan sitta och titta ut över naturen och havet.
För den händige finns material för ytterligare en gäststuga som har fraktats dit men inte är återuppbyggd än.

Den rymliga trädgårdstomten erbjuder stora gräsytor med plats för spel och lek och har ett magiskt läge utsikt över havet och endast en kort promenad ner till bryggan och båtplatsen.

Här finns fina promenadstråk genom skogen till havet och hamnen med bad- och båtplatser.
Axmarby är en trivsam liten bygd med aktiv byförening och ett vackert hamnområde. Inte långt bort ligger Gåsholma, Finnharen och Axmar bruk som arrangerar många olika evenemang och prisbelönta havskrogen Axmarbrygga.

Finnharsfjärden är en väldigt aktiv förening och tar väl hand om sitt område. Det finns en vägförening som sköter underhåll, snöröjning etc. av vägarna och för detta betalar alla medlemmar en årsavgift på: 1 900 kr.

Fastigheten är ansluten till föreningens vattenverk men vattenledningen ligger ovan mark och är därför inte inkopplad under vinterhalvåret. Men det ordnas lätt genom att ta dit en grävare (finns i området) som gräver ner och vinter isolerar ledningen. Årsavgiften för vattnet är 3 200 kr. Avgifterna ändras något från år till år. Läs mer på Finnharsfjärdens hemsida Finnharsfjärden (finnharsfjarden.se)

Välkommen hem!

Mer om mäklarna