Götlunda, Arboga

Ejdervägen 3

Såld
  • 3 rum
  • 39,5 kvm
  • Fritidshus

Fritidshus endast ett stenkast från Hjälmaren

Varmt välkomna till fantastiska Kuggenäs och Ejdervägen 3!
Här möts vi av det optimala fritidshuset endast ett stenkast från sjön Hjälmaren.

Huset är disponerat med en social och öppen sällskapsyta i ett stort och fint vardagsrum. Huset har ett bekvämt badrum med dusch och två mysiga sovrum varav ett med loft. Köket är komfortabelt utrustat med induktionshäll och kyl. Allt med en härlig takhöjd! Från köket når du ut till ett stort soldäck i söderläge. Här finns utrymme till både matplats, solbäddar och den vedeldade badtunnan. Värm upp ett rykande hett bad och njut av stillsamheten samtidigt som kvällssolen värmer skönt. Här får du kvalitét som förgyller livet länge. På fastigheten finnes även ett förråd på tomten där gräsklipparen och ved enkelt kan förvaras.

Det är värt att nämna att huset ligger endast några minuter från sjön Hjälmaren, vilket ger dig fantastiska möjligheter till lek och bad. Samfälligheten tillhandahåller en stor badbrygga, båtplatsen som ingår och medföljer fastigheten och en stor gräsyta för aktiviteter. I samfällighetsavgiften ingår båtplats, vatten, avlopp och sophantering.

Detta fritidshus är perfekt för en avkopplande semester nära naturen och vattnet endast 35 minuter från Örebro. Perfekt för dig som önskar en fristad från vardagens stress och en avkopplande tillflyktsort nära både skog och sjö för avkoppling med naturpromenader och bad. Välkommen att förverkliga din dröm om ditt egna fritidshus redan idag!

Vägbeskrivning: Följ Björkuddsvägen för att komma rätt väg ner till fastigheten. För vidare information ang. vägbeskrivning kontakta mäklaren.

Kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
0766771862 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Mer om mäklarna