Skriketorp nedre, Åby

Skriketorpsvägen 32

Såld
  • 2 rum
  • 38 kvm
  • Fritidshus

"Högt och soligt läge i Nedre Skriketorp!"

Varmt välkomna till Skriketorpsvägen 32 och detta fantastiska vinterbonade fritidshus. Nuvarande ägare har verkligen gjort bra investeringar som du kommer kunna njuta av. Här har man renoverat kök med nya vitvaror, bla. induktionshäll 2021. Nya ytskikt i vardagsrum, kök, hall och sovrum, 2021-2023. I det integrerade kök/vardagsrummet hittar vi charmiga trägolv, bra planlösning och ett mysigt allrum med fönster i tre väderstreck. Fiber finns installerat - perfekt om ni vill jobba hemifrån.

Tomten ligger högt och insynsskyddat med sol från morgon till kväll, längst in i området! Det här är en plats där du kan njuta av lugnet, vackra vyer, härliga promenadstråk, fågelsång och andas in den friska doften av grönt. På några minuters gångavstånd hittar du Rödgölens naturreservat och Gransjön där föreningens badplats med badbrygga, roddbåt och grillplats finns. Naturreservatet bjuder också på många olika vandringsleder och vindskydd.

På fastigheten finns bärbuskar och här är ett toppenläge för odling och/eller avkoppling från dagens stress. Kommunalt vatten och avlopp samt sommarvatten bidrar till ett bekymmersfritt boende.
Gäststuga - perfekt när familj eller vänner kommer på besök. Praktiskt förråd för trädgårdsredskap.

Du tar dig in till Ingelsta Shopping på bara 8 minuter och till tågstationen på 13 min. Cykelväg finns hela vägen in till stan. Perfekt för dig som vill bo med lugn och ro men samtidigt på ett smidigt sätt kunna dra fördel av centrala Norrköpings utbud.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna