Vemdalsskalet, Vemdalen

Vemdalsskalet Sörgårdarna 14

Såld
  • 5 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till Sörgårdarna på Vemdalsskalet!

Toppläge på Vemdalsskalet!

Välkommen hem till 80 väldisponerade kvadratmeter ett stenkast från Vemdalsskalets skidbackar. Här bor du mitt i hjärtat av härliga Vemdalsskalet med allt nära!

Bostaden har storstuga och kök i öppen planlösning med utsikt mot skidbackarna och Hovdefjället. Här sover åtta personer bekvämt i fyra sovrum, två med dubbelsäng och två med våningssängar, givetvis finns två badrum med dusch varav det ena med bastu! Bostaden är ljus och fräsch, den har genomgått en totalrenovering som givit den ännu mer fjällkänsla än läget redan gör. Renoveringen gjordes så sent som 2020 inför det att bostäderna ombildades till bostadsrätter.

Här har du kort gångavstånd inte bara till skidåkning utan också till Vemdalsskalets torg med flera restauranger, butiker och mataffär. Sommartid med start senaste sommaren går 6-stolsliften upp på Hovdefjället med cyklister, en populär och uppskattad satsning från Skistas sida.
Bostaden har tack vare sitt fina läge väldigt bra uthyrningsmöjligheter, eller vad sägs som 170 tkr för säsongen 2022/2023 i nettointäkter för uthyrning med Skistar. Uthyrningsutdrag ligger under dokument i annonsen, där finns även bokningsläge för kommande säsong.

Bostaden överlåts komplett möblerad och utrustad för uthyrning då den ligger på uthyrningsavtal för kommande säsong. Den dessutom har egen låsbar trappuppgång vilket goda möjligheter för ytterligare förvaring.
Välkommen att boka in dig på visning!

Mer om mäklarna