Vemdalen, Vemdalen

Skalspassvägen 32 C (Z57)

Såld
  • 4 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Maxat solläge vid pisten!

Ski in ski out, check!
Opptimalt solläge för eftermiddags/kvällssol, check!
Sonfjällsutsikt, check!
Gångavstånd till Vemdalens bästa restaurang och afterski på restaurang Passet, check!
Bra förening med bra ekonomi, check!
Energieffektiv uppvärmning med bergvärme, check!

Om du inte är övertygad än, fortsätt att läsa. Annars boka in din visning direkt!

Bostadsrätten ligger en trappa upp på gavelsidan av huset mot skidbacken med egen ingång, vilket ger en fin privat känsla. Du får även en stor och helt underbar balkong som med utsikt, backnärhet, Sonfjällsutsikt och solläge bjuder in till perfekt afterski. Med tre behändiga sovrum så har du sex bra sängplatser. Från sovrummen vaknar du upp till en hänförande utsikt över Hovdefjället och Sonfjället. Byggnaden är signerad Trångsviken bygg och har otroligt fin kvalitet genomgående; betongbjälklag, kök från Ballingslöv etc.

Inventarier och möbler ingår i köpet, så du kan utan krångel börja bruka din bostadsrätt.

Välkommen hem till Skalshöjden där du finner allt du behöver för en fantastisk vistelse i fjällen. Förutom snö och sol har du nära till restauranger, skiduthyrning och shopping. På Skalshöjden finns kort sagt allt du behöver för en optimal vistelse i fjällen.

Bostadsrättsföreningen har nyligen införskaffat elbilsladdare till samtliga p-platser.

Gå in på 3D knappen för en virtuell visning. I 3D-vyn finner du även mätinstrument och planskiss. Kontakta sedan mäklaren för visning på plats!

Bostaden ligger på ett uthyrningsavtal med Skistar, köparen övertar avtalet med befintliga bokningar. Uthyrningen inbringar goda intäkter. Kontakta mäklaren för mer info. Dessutom ger uthyrningskontraktet fina rabatter på liftkort med mera hos Skistar

Mer om mäklarna