Svampstigen, Utsikten, Storhogna, Vemdalen

Svampstigen 3A

Såld
  • 7 rum
  • 105 + 15 kvm
  • Parhus

Toppläge på Utsikten i Storhogna

Med 120 unika och välplanerade kvadratmeter och Ski in/Ski out från ytterdörren är detta ett svårslaget hem i fjällen.

I två etager kan ni njuta av livet i en modern naturtrogen fjällstuga som genom stora fönster lyfter in den magiska fjällmiljön som omsluter dig och hela byggnaden. Det gedigna och harmoniska materialvalet genomsyrar hela bostaden och inget lämnas åt slumpen. Med fjällivet utanför dörren är din bostad det perfekta semesterboendet för hela familjen.

Storhogna är ett oerhört attraktivt område och det finns fantastiska möjligheter för uthyrning och att finansiera sitt andra hem.

Ni välkomnas till en charmig stugby som hämtat inspiration av den genuina gemenskapen i fjällbyarna i jämtländska fjällen. Härifrån har ni direkt access till den varierade skidåkningen, men också närhet till allt det som ni vill njuta av när ni är i fjällen: fjällvandring, vackra vattenfall, fiske, kalfjäll och vildmark men också livliga och välrenommerade restauranger, spa, hotell, butiker, skoteråkning, hundspann och mycket mer!

Från utsikten har du ett utomordentligt strategiskt läge till samtliga av Vemdalens fyra skidområden som ingår i ditt skipass. Det är då Storhogna: Klövsjö, Vemdalen och Björnrike. Klövsjö når du med skidor på och Vemdalen och Björnrike med bil eller Skidbussarna.

Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Praktisk info

Ekonomisk plan, ligger under dokument
En ekonomisk plan visar en ekonomisk, juridisk och teknisk beskrivning av en förenings verksamhet.

Uthyrning
Fri uthyrning, se uthyrningskalkyl bland dokument

Stadgar
Bostadsrättsföreningens stadgar ligger under dokument.

Månadsavgift
Betalas ut från och med tillträdesdagen månadsvis i förskott till föreningen.

Slutbetalning
Slutbetalning skall ske i samband med tillträdesdagen.

Mer om mäklarna