Sångbäcksvallen, Vemdalen

Harrströmsvägen 14B

Såld
  • 4 rum
  • 71 kvm
  • Bostadsrätt

Ljust parhus i härligt och högt läge

Välkommen till anrika Sångbäcksvallen där fjällstugorna ligger strödda utmed berget på härliga naturtomter och med underbar utsikt. Här är det lagom utrymme mellan husen och nära till allt som hör fjällvärlden till; skidor och skoter utanför dörren. Uppe från toppen av fjället kan du välja mellan att ta en tur i längdspåren ända bort till Björnrike eller åka utför i Klövsjöfjäll och Storhogna. Här bor du i ett fritt läge med fjället runt knuten och alla skidanläggningar i Vemdalen finns inom bekvämt avstånd.

Parhuset ligger i ett område som färdigställdes under 2015-2016 så huset är relativt nytt. Underhållet är således minimalt och du kan ägna dig åt att njuta av livet i naturen. Här får du ett väldigt enkelt och smidigt ägande utan "måsten". Även om området är uppbyggt med parhus så har du din egna oas då du bor utan insyn och med utblick över fjällvärlden. De tre väldisponerade sovrummen ger gott om sovplatser och storstugan som ligger i öppen planlösning med kök inbjuder till umgänge med släkt och vänner. Dagen avslutas såklart i storstugan framför en värmande brasa i kaminen eller på altanen med utsikt över fjällen.

Det mesta av möblerna kommer att lämnas kvar, så det är klart för inflyttning! Nedan kan du gå på en 3Dvisning, klicka på pilen. Anmäl dig till visning på plats via hemsidan.

Välkommen hem till Sångbäcksvallen!

Mer om mäklarna