Klockarfjället, Vemdalen

Fjällstigen 5 A

Såld
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Bostadsrätt

Fjälldröm i timmer

Välkommen upp på Fjällstigen 5A och till lägenheten som lever upp till de allra högst ställda förväntningarna. Det timrade hantverket är här konst och materialvalen gör dig lycklig. De kraftiga mörka timmerstockarna är genomgående och var knut är excellent. Yttertaket är genuint torvtak som naturligt smälter in i de omgivande branterna. Insidan av taket är öppet till nocken och vilar på synliga och robusta timmerstockar. Höjden, både inne och ute, speglar atmosfären av vidder som vi älskar med fjällen. Utsikten är magnifik med fjäll och dal och om du så spenderade dit liv här skulle du inte se dig mätt eller tröttna. Köket är välintegrerat med högklassiga vitvaror och i öppen planlösning mot allrummet. Braskamin i husets mitt. På övervåningen finner du två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng samt ett badrum med dusch.

En trappa ned fortsätter studien i elegans på fjällmanér. Här finns ytterligare två sovrum, ett badrum, tvätt/teknikrum, en rymlig skidåkarhall och en SPA avdelning med relax och bastu. Relaxen är klädd i naturschiffer med stänk av guld och mycket wowkänsla.

Lägenheten ligger på bekvämt ski in/outläge och längdspår i närheten.

Objektet marknadsförs som kommande objekt och kommer att läggas ut skarpt till hösten, det är dock till salu redan nu till priset 4 995 000 kr för den som inte vill missa chansen att vill säkra upp sitt premiumboende. Bostaden säljs komplett inklusive delar av möbler och inventarier, fråga mäklaren om vad. Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Skistar och köpare övertar aktuellt bokningsläge. Tillträde möjligt omgående.

Välkommen hem till en klassiker på Klockarfjället, välkommen till Fjällstigen!

Mer om mäklarna