Hököpinge, Vellinge

Bruksparken 7

Såld
  • 3 rum
  • 86 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet i mycket bra skick på populära Bruksparken!

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet belägen på våning två i det populära området Bruksparken i Hököpinge. Här bor man i en parkliknande grön miljö med närhet till naturen mellan Malmö och Vellinge. Med en yta av 86 kvadratmeter och fyra rum och kök har du alla bekvämligheter du behöver. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och dessutom en stor och rymlig balkong där man kan inta morgonkaffet i solen.
Gavellägenheten från 1993 är mycket välplanerad med stora sällskapsytor och massor med ljusinsläpp. Lägenheten är ursprungligen en trea men har idag tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum, alla med ett modernt och stilrent utseende. 2020 sattes det in ett nytt kök och då byttes även golvet ut i kök och hall. Samtidigt fick det stora sovrummet nytt trägolv och golvet i vardagsrummet slipades. Badrummet är också nytt från 2018.

Här bor du mitt i naturen med en härlig bykänsla mellan Malmö och Vellinge. Det finns bra kommunikationer och i närheten finns förskolor samt den nybyggda grundskolan som blev klar 2023. Bruksparken 7 är en välskött, välkänd förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Bland annat tillhandahåller föreningen tvättstuga, inbjudande grön gård och till alla lägenheter finns det en parkeringsplats. Med hiss i huset utgör denna bostad det perfekta boendet för såväl vår yngre publik som för den äldre. Välkommen hem!

Mer om mäklarna