Västra Frölunda, Västra Frölunda

Rubingatan 14

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Stor och välplanerad gaveltvåa med balkong och hiss!

Varmt välkomna till denna rymliga och charmiga gavel tvåa i en välskött förening på Rubingatan! Bostaden befinner sig i en av de få uppgångarna med hiss, vilket gör det enklare och bekvämare att ta sig upp till denna pärla.
Med stora fönster som vetter åt två väderstreck, strömmar ljuset generöst in i denna bostad och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Badrummet har renoverats i samband med föreningens stambyte år 2018, vilket garanterar moderna bekvämligheter och stilrena detaljer samt vardagslyx såsom golvvärme och tvättmaskin. Stort vardagsrum med flera fönster resulterar i naturligt ljus och trevlig vy över välskötta innergårdar och tillgång till den trevliga balkongen där du kan njuta av frisk luft och lugna stunder. Komplett kök med gott om förvaring och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Det härliga sovrummet rymmer en dubbelsäng och har gott om plats för förvaring med hjälp av flertalet platsbyggda garderober.

- I avgiften ingår kabel-TV, VA och värme!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Mer om mäklarna